Gm Mobile Tab 5 Root veya bilinmeyen kaynaklar

Engin53_

Megapat
Katılım
4 Ekim 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Basliktaki gibi ikisinden birini cihazı brick etmeden yapabilen arkadaslar. Okulda bu konudan en iyi anlayan benim arkadaslarima mahcvup olmak istmemiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Settings.odex ve Settings.apk dosyaları var. CM ile Root Explorer üzerinden System/Priv-App dizinine atıp yeniden başlatınca Bilinmeyen kaynaklar geliyor. Yalnız bir risk var. Rootlarken Root_detector.apk'ya yakalanırsanız tablet kitleniyor. Telpa'ya yazılım için gidiyor. Kısaca brick'den farksız oluyor. Dikkat etmek lazım.
 
CM'den kurumsal cihaz yöneticisinin devre dışı bıraktım.
USB Hata Ayıklamayı Geliştirici seçeneklerden açtım.
Daha sonra pc'ye mobogenie'yi indirdin, daha sonra USB kablo ile tableti pcye bağladım mobogenieden root attım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı