Olur hocam.
Hocam şu an ne hatası alıyorsunuz baştan anlatabilir misin ya da Discord aracılığı ile yardım edebilirim.
Olur hocam.
Orange State.Hocam şu an ne hatası alıyorsunuz baştan anlatabilir misin ya da Discord aracılığı ile yardım edebilirim.
Telefonun stok romu kurulması lazım, modeli söyler misin? Arkasında yazıyor olması lazım.Orange State.
Your devices has been unlocked and can't be trusted.
Your devices will boot in 5 seconds
Böyle yazıyor ve yeniden başlatıyor ve bunu defalarca tekrarlıyor.
Arkasında model vs. yazmıyor hocam. Telefon General Mobile GM20 Çift SIM.Telefonun stok romu kurulması lazım, modeli söyler misin? Arkasında yazıyor olması lazım.
Tamam telefonun orijinal romunu buldum bunu indirin ilk önce. GM20_DUAL_SIM_SP_FLASH_TOOL_ROM.zipArkasında model vs. yazmıyor hocam. Telefon General Mobile GM20 Çift SIM.
Ondaki boot.img denedim bootloopa girdi hocam.Tamam telefonun orijinal romunu buldum bunu indirin ilk önce. GM20_DUAL_SIM_SP_FLASH_TOOL_ROM.zip
hocam bootloopa girmeden önceki işlemlerde hata aldınız mı hiç? Diğer arkadaşta sorun çıkmamış birde.Ondaki boot.img denedim bootloopa girdi hocam.
Bootloader kilidi hatası verdi rootlu boot.img flashlarken.hocam bootloopa girmeden önceki işlemlerde hata aldınız mı hiç? Diğer arkadaşta sorun çıkmamış birde.
hatayı yazar mısın?Bootloader kilidi hatası verdi rootlu boot.img flashlarken.
Hatırlamıyorum ki, kilidi açınca düzeldi.hatayı yazar mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.