Gmail hesabı çalınabilir mi?

Mef Bezos

Hectopat
Daha fazla  
Ya bugün birkaç kişi DM'den (hiçbişe yazmadığım halde) bizi rahatsız ettin bahanesi ile hesaba saldırmaya başladı. Ben de malum Gmail önemli olduğu için Discord hesabını silmek zorunda kaldım. Hesap silinme sırasına alındı diyor ancak hala Gmail vs. çalma şansları var m? Bu bahsettiğim 5 kişilik Rusya'da yaşayan Türk bir grup ve ciddi uzman insanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bugün birkaç kişi DM'den (hiçbişe yazmadığım halde) bizi rahatsız ettin bahanesi ile hesaba saldırmaya başladı. Ben de malum Gmail önemli olduğu için Discord hesabını silmek zorunda kaldım. Hesap silinme sırasına alındı diyor ancak hala Gmail vs. çalma şansları var m? Bu bahsettiğim 5 kişilik Rusya'da yaşayan Türk bir grup ve ciddi uzman insanlar.
Uzman olduklarını nereden anladınız hocam, veya Rusya'da yaşadıklarını. Rastgele sizi korkutmaya çalışan birkaç insan da olabilirler.

Anlattığın hikaye garip geldi. Bu adamlarla sen nasıl tanıştın? Uzman oldukları nasıl anladın? Tahminimce uzman olmadığın bir alanda bir başkasının uzman olduğunu sana düşündürten ne? Bence boşuna gaflete kapılmayın. Şifrenizi güvenilir yaptığınız sürece (Uzun ve kompleks) sorun olmayacaktır.

Uzman mı nasıl yani hocam :D

Birşey yaparlarsa bana yazabilirsiniz.Ama rahat olun discord gibi yerlerde öyleleri pek yoktur çoğu blüf yapıyor.

Herhangi bir dosya indirmediyseniz hiç bir şey olmaz Discord hesabını da dilersen açabilirsin nasıl oluyorsa hep Romanya ya da Rusya'da yaşıyorlar :D Hackerlığı havalı sanan ergenlerden bir kaçı hocam genel olarak bu ülkelerin hackerları ünlü olduğundan burada yaşadıklarını söyleyerek insanları korkutuyorlar fakat hiç bir hacker "Ben şurada şurada yaşıyorum" diyerek kendisini ifşalamaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı