Gmail hesabım başkalarının elinde olabilir mi?

Furk2an

Femtopat
Daha fazla  
Gmail hesabının başkalarının elinde olabileceğini düşünüyorum Google da ve YouTube'da farklı etkinlikler var ve bundan eminim cihazlarda yabancı cihaz yok IP'den mi, hesap mı çalınmıştır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gmail hesabının başkalarının elinde olabileceğini düşünüyorum Google da ve YouTube'da farklı etkinlikler var ve bundan eminim cihazlarda yabancı cihaz yok IP'den mi, hesap mı çalınmıştır?

Hesabın şifresini değiştirdikten sonra tüm oturumlar kapatılir, iki faktörlü kimlik doğrulamasını açıktan sonra kimse giremez sizden başka.

Dediginiz her şeyi yaptım fazlasıyla ancak bu durum devam ediyor şöyle aciklayayim size YouTube Shorts'ta oyun futbol hep böyle kişiye özel aynı kanallar çıkıyor ayrıca Shorts'ta açıkken çıkış yapınca tekrar uygulamayı açtığında Shorts'ta çıkar normal çıkıyorum sanki birisi izliyor da Shorts'ta çıkıyor hemen önerilerde yine aynı kanallar ama hiç alakam yok ayrıca IP adresim farklı yeri gösterip Google'a kişiye özel girdiğin reklam çıkar ya hem girdiğim hem de saçma sapan kıyafetler laptop falan çıkıyor ads de ve play Store'da sponsorlu size özel yazar,indirdigim uygulama var ancak yine saçma sapan oyunlar jopnca anime oyun LoL oyunu YouTube'da öneriyor neden olabilir?

Hesabın şifresini değiştirdikten sonra tüm oturumlar kapatılir, iki faktörlü kimlik doğrulamasını açıktan sonra kimse giremez sizden başka.
Ne yapabilirim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı