Gmail hesabım kapatıldı

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, bundan birkaç gün önce WhatsApp dosyamı Drive'a yedeklemek için direkt attım, hiç kontrol etmedim. Sabah uyandığımda ise Gmail hesabımın çocuk istismarı veya çocuk cinsel istismarı nedeniyle kapatıldığını gördüm. Hesaba ilk itiraz için sabah uyandığımda uykulu bir şekilde olayı anlamayıp "hesabim calinmis" yazdım çünkü klavyem bile İngilizce olmuştu Gmail hesabımdan çıkış yapıldığı için. Sizce bu hesabı geri almamın bir yöntemi yok mu? WhatsApp klasörüne biraz göz gezdirdim bir video veya fotoğraf bulamadım. Belki de gözümden kaçtı, 20k dosya vardı içinde. Eskiden birçok kişinin olduğu WhatsApp gruplarında bulundum, belki de oradan geldi istenmeyen içerik. Bilemiyorum. Sizce hesabımı nasıl geri alabilirim? Google'a yazdığım ilk itiraz dışında hiçbirine cevap gelmedi, en az 5 kez itirazda bulundum. Son olarak böyle saçma bir olaydan dolayı başıma bir şey gelme ihtimali var mı hukuken? Anlamadığım mesela biri bilgisayarımızı çalıp Drive'a çocuk istismarı içeren video yüklediğinde sonsuza dek hesabımızın kapalı mı olacağı? Cidden çok değerliydi bu hesap benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk istismarı Dünya geneli en ciddi suçlardan birisi. Hesabı geri alabileceğini hiç sanmıyorum. Hukuken de sıkıntı olabilir mi orası içeriğin ne olduğuna bağlı. Çocuk istismarına yönelik video, görsel varsa sıkıntı olabilir.

Bilgisayarınızı y da Google hesabınızı korumak sizin sorumluluğunuzda. Ki bu gibi bir durum olmadığı halde bunu yaşamışsanız, gezdiğini ya da yaptığınız şeyleri bence tekrar bir düşünün.

Tabii ki hayatım boyunca çocuk istismarı içeren bir içerik görmedim veya araştırmadım. Çocuk istismarı içeren videoyu da aradığımda bulamadım dediğim gibi. Hala hangi videodan dolayı bunun olduğunu düşünüyorum.

Gmail hesabınızı geri alabildiniz mi? aynı şey başıma geldi bu sabah ve içinde çocuk istismarı ile alakalı bir şey yoktu.

Her şeyim gitti. Drive'a bir sürü belge yüklemiştim. Youtube hesabım da gitti geçmiş olsun bana. Birde kolluk kuvvetlerine bildirile bilir diyor google. Birde bununla uğraşmasak bari.

Her şeyim gitti. Drive'a bir sürü belge yüklemiştim. Youtube hesabım da gitti geçmiş olsun bana. Birde kolluk kuvvetlerine bildirile bilir diyor google. Birde bununla uğraşmasak bari.
Gerçekten masumsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Gerçekten masumsanız, geçmiş olsun. Değilseniz sıkıntı başlar sizin için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı