Hayır, bir gece aklıma geldi eskiden aptal arkadaşlarımın bu tür stickerlar attığını. Sticker klasörüne girdiğimde ise fazla aramadan buldum sorun teşkil eden stickerı.Masumluk noktasında bir sorun yok ama masum da olsam kim bu sebepten dolayı ifadeye vermeye gitmek ister. Siz stickerdan dolayı olduğunu nasıl anladınız geri dönüş mü yaptılar?
Masumluk noktasında bir sorun yok ama masum da olsam kim bu sebepten dolayı ifadeye vermeye gitmek ister. Siz stickerdan dolayı olduğunu nasıl anladınız geri dönüş mü yaptılar?
Hayır dostum kapandı. Çok uğraştım fakat geri alamadım.Onursal bey aynı sorun bende de oldu sizin durumunuz geçti mi? Neden olduğunu bile anlamadım telefonum sürekli açılıp kapanıyordu. Sıfırladıktan sonra düzeldi ama hesabım devre dışı bırakildi.
ifade vermeyeHayır, bir gece aklıma geldi eskiden aptal arkadaşlarımın bu tür stickerlar attığını. Sticker klasörüne girdiğimde ise fazla aramadan buldum sorun teşkil eden stickerı.
ifade vermeye vs götürmek için bir dava ya da öyle bir sey oldu muMasumluk noktasında bir sorun yok ama masum da olsam kim bu sebepten dolayı ifadeye vermeye gitmek ister. Siz stickerdan dolayı olduğunu nasıl anladınız geri dönüş mü yaptılar?
Geri alabildin mi?Hayır dostum kapandı. Çok uğraştım fakat geri alamadım.
Geri alabildin mi acaba hesabını?Onursal bey aynı sorun bende de oldu sizin durumunuz geçti mi? Neden olduğunu bile anlamadım telefonum sürekli açılıp kapanıyordu. Sıfırladıktan sonra düzeldi ama hesabım devre dışı bırakildi.
Hesabını geri alamadın değil mi?Hayır, bir gece aklıma geldi eskiden aptal arkadaşlarımın bu tür stickerlar attığını. Sticker klasörüne girdiğimde ise fazla aramadan buldum sorun teşkil eden stickerı.
Hayır, bir gece aklıma geldi eskiden aptal arkadaşlarımın bu tür stickerlar attığını. Sticker klasörüne girdiğimde ise fazla aramadan buldum sorun teşkil eden stickerı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.