Çözüldü Gmail hesabım ve Steam hesabım hacklendi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Medellin
Daha fazla  
Gmail hesabıma girip adam Steam kurtarma şeylerini çöpe atmış ve baktığımda.

1649008406207.png

Böyle yazıyor ve bunu kapatamıyorum. Steam hesabım sorun değil de mail hesabım büyük sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şimdi Rusya mı yazıyor Türkiye mi? VPN kapatmayı unutmayın birde hocam :)...
Deneyeceğim.
Evet hepinizin destekleri için teşekkür ederim çözüm şudur: Tüm şifrelerini değiştir bütün her şeyini bir tarayıdan girdiğin her şeyi, çerezleri temizle Bilgisayar'ı virüs programı ile tarat modemi 10 dakika kapat sonra aç düzeliyor.
Format atın. Bütün şifrelerinizi güçlü bir şifreyle değiştirin ve aynı şifreyi kullanmamaya özen gösterin. 2FA'yı açın. Steam hesabınızı geri alamadıysanız desteğe ulaşabilirsiniz.

Format atın. Bütün şifrelerinizi güçlü bir şifreyle değiştirin ve aynı şifreyi kullanmamaya özen gösterin. 2FA'yı açın. Steam hesabınızı geri alamadıysanız desteğe ulaşabilirsiniz.

Steam'de sorun yok sorun şu ki bilgisiyarım Rus'ya olarak gözüküyor format dışında ne yapabilriim diğer her şey açık.

VPN vb. şeyler açıksa kapatın, IP adresinizi değiştirin ve görev yöneticisinde daha önce görmediğiniz bir program var mı bakın.

VPN kapalı modemi az önce resetledim yok.
VPN vb. şeyler açıksa kapatın, IP adresinizi değiştirin ve görev yöneticisinde daha önce görmediğiniz bir program var mı bakın.

Oturumu kapattım telefondan Rus'ya olarak fakat şimdi tekrar girmeyi denesem kesin yine Rus'ya diyecek format atsam çözüm olur mu?

VPN kapalı modemi az önce resetledim yok.

Oturumu kapattım telefondan Rus'ya olarak fakat şimdi tekrar girmeyi denesem kesin yine Rus'ya diyecek format atsam çözüm olur mu?
Buna bu kadar takılmayın bir kere VPN ile giriş yapınca uzun bir süre öyle gözükür. Aktif oturumu sonlandırıp tekrar girerseniz düzelebilir. Şifrelerinizle ve hesaplarınızla alakalı bir sorun yoksa çalınmamıştır yani.

Buna bu kadar takılmayın bir kere VPN ile giriş yapınca uzun bir süre öyle gözükür. Aktif oturumu sonlandırıp tekrar girerseniz düzelebilir. Şifrelerinizle ve hesaplarınızla alakalı bir sorun yoksa çalınmamıştır yani.

Steam hesabımı Rus birisi çaldı ve Gmail'ime girip çöp kutusuna atmış nasıl takmıyayım hocam.

Dediğim gibi cihaz özelliklerini farklı makineye geçirmiş.

3 tane mail hesabım Rus'ya gözüküyor diğerleri Tekirdağ 3ünüde çıktım bu Windows hesabından sadece telefonumda kayıtlı.
Hocam yardım edin lütfen ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı