Deneyeceğim.
Evet hepinizin destekleri için teşekkür ederim çözüm şudur: Tüm şifrelerini değiştir bütün her şeyini bir tarayıdan girdiğin her şeyi, çerezleri temizle Bilgisayar'ı virüs programı ile tarat modemi 10 dakika kapat sonra aç düzeliyor.
@Yener K. hocam sizde yardımcı olun şimdi de Steam'den gelen kodları otomatik ya da kendi elleriyle çöp kutusuna atıyor ve hesapta kimse yok gözüküyor ağlıyacağım ya.
@Yener K. hocam sizde yardımcı olun şimdi de Steam'den gelen kodları otomatik ya da kendi elleriyle çöp kutusuna atıyor ve hesapta kimse yok gözüküyor ağlıyacağım ya.
Kendi kendine nasıl toparlayacak hocam Steam'den gelen mailleri otomatik çöp kutusuna taşıyor bilgisiyarım hala Rus'ya olarak gözüküyor sorunum çözülmedi diyorum.
Kendi kendine nasıl toparlayacak hocam Steam'den gelen mailleri otomatik çöp kutusuna taşıyor bilgisiyarım hala Rus'ya olarak gözüküyor sorunum çözülmedi diyorum.
Dediklerinizin hepsini yaptım fakat hala korkuyorum çünkü bilgisiyarım Rusya olarak gösteriyor ve steam maillerini otomatik çöp kutusuna taşıyor @Yener K.@Enes3078