Gmail hesabına girişler yapılıyor

Mudblod

Hectopat
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı. Bilgisayarımı ueniden kurduktan sonra bütün kayıtlı olan şifrelerimi silip, birkaç defa da şifrelerimi değiştirmeme rağmen uzun zamandır ara ara hala Gmail hesabıma girişler yapıldığı gözüküyor. Telefonla doğrulama kodunuve güvenlik yöntemlerinin hepsini de yaptım ancak cihaz etkinliklerine girdiğim zaan başka cihazlardan giriş yapılmış olarak gözüküyor ve mail hesabıma giriş yapıldığıyla ilgili mailler geliyor. Ne yapmam gerekiyor uzun zamandır bunu çözmekle uğraşıyorum fakat başaramadım. Bilgisayar virüs bulaşınca Chrome'da bütün şifrelerim kayıtlıydı ilk başta sosyal medya hesaplarım olmak üzere hesaplara giriş ve etkinlikler yapılmaya başlandı sonrasında kayıtlı şifreleri silip bilgisayara format atınca bunların hepsi bitti ama Gmail'e giriş yapılma olayı bir türlü bitmiyorYardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı. Bilgisayarımı ueniden kurduktan sonra bütün kayıtlı olan şifrelerimi silip, birkaç defa da şifrelerimi değiştirmeme rağmen uzun zamandır ara ara hala Gmail hesabıma girişler yapıldığı gözüküyor. Telefonla doğrulama kodunuve güvenlik yöntemlerinin hepsini de yaptım ancak cihaz etkinliklerine girdiğim zaan başka cihazlardan giriş yapılmış olarak gözüküyor ve mail hesabıma giriş yapıldığıyla ilgili mailler geliyor. Ne yapmam gerekiyor uzun zamandır bunu çözmekle uğraşıyorum fakat başaramadım. Yardımcı olur musunuz?

Halinizi anlıyorum bende yaşamıştım maalesef ne yapsam gitmiyolardı 2 adımlı doğrulama açtım her şeyi yaptım ama olmadı ve bir süreden sonra kendi kendine çözüldü olay.

şifreni değiştir, iki aşamalı doğrulamayı aktifleştir. kurtarma telefon no ve e-postasını ayarlamadıysan onları ayarla.
Bunların hepsini yaptım zaten direkt giriş için telefonla kodunda aktif olmasına rağme hala giriş etkinlerinde bir lunix cihaz gözküyor. ve bu girişler maile ya da telefonuma bildirim gelmeden gözüküyor. sadece giriş yapıldığı zaman mail hesabına bazen bildirimi düşüyo anlayamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı