Gmail hesabına girişler yapılıyor

Mudblod

Hectopat
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı. Bilgisayarımı ueniden kurduktan sonra bütün kayıtlı olan şifrelerimi silip, birkaç defa da şifrelerimi değiştirmeme rağmen uzun zamandır ara ara hala Gmail hesabıma girişler yapıldığı gözüküyor. Telefonla doğrulama kodunuve güvenlik yöntemlerinin hepsini de yaptım ancak cihaz etkinliklerine girdiğim zaan başka cihazlardan giriş yapılmış olarak gözüküyor ve mail hesabıma giriş yapıldığıyla ilgili mailler geliyor. Ne yapmam gerekiyor uzun zamandır bunu çözmekle uğraşıyorum fakat başaramadım. Bilgisayar virüs bulaşınca Chrome'da bütün şifrelerim kayıtlıydı ilk başta sosyal medya hesaplarım olmak üzere hesaplara giriş ve etkinlikler yapılmaya başlandı sonrasında kayıtlı şifreleri silip bilgisayara format atınca bunların hepsi bitti ama Gmail'e giriş yapılma olayı bir türlü bitmiyorYardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Böyle gözüküyor ve o saatlerde ben giriş yapmadım. Maile de böyle bir mesaj geldi giriş yapan ben değilim.

Kurtarıcı mail hesabı veya telefon numarası tanımladın mı?

Evet tanımladım fakat değişen bir şey olmadı.

Giriş Hareketleri kısmından girişleri yönetebiliyor musun? Yönetebiliyorsan çıkış yapabilirsin.
Kaç kere çıkış yaptım ama anlamadığım bir şekilde hala aynı sorunu yaşıyorum

Giriş yapan kişi bazı değişiklikler yapıyor mu peki?

Bildiğim kadarıyla hayır. Bilgisayar virüs bulaşınca Chrome'da bütün şifrelerim kayıtlıydı ilk başta sosyal medya hesaplarım olmak üzere hesaplara giriş ve etkinlikler yapılmaya başlandı sonrasında kayutlı şifreleri silip bilgisayara format atınca bunların hepsi bitti ama Gmail'e giriş yapılma olayı bir türlü bitmiyor birçok defa da şifrelerimi değiştirmiş olmama rağmen.

Halinizi anlıyorum bende yaşamıştım maalesef ne yapsam gitmiyolardı 2 adımlı doğrulama açtım her şeyi yaptım ama olmadı ve bir süreden sonra kendi kendine çözüldü olay.
Neredeyse bir aydan fazla oldu böyle aralıklarla olup duruyor maalesef ki bitmiyor :(

Dosya Ekleri

• IMG_20221120_220349.jpg
    IMG_20221120_220349.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20221120_220641.jpg
    IMG_20221120_220641.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Böyle gözüküyor ve o saatlerde ben giriş yapmadım. Maile de böyle bir mesaj geldi giriş yapan ben değilim.

Evet tanımladım fakat değişen bir şey olmadı.

Kaç kere çıkış yaptım ama anlamadığım bir şekilde hala aynı sorunu yaşıyorum

Bildiğim kadarıyla hayır. Bilgisayar virüs bulaşınca Chrome'da bütün şifrelerim kayıtlıydı ilk başta sosyal medya hesaplarım olmak üzere hesaplara giriş ve etkinlikler yapılmaya başlandı sonrasında kayutlı şifreleri silip bilgisayara format atınca bunların hepsi bitti ama Gmail'e giriş yapılma olayı bir türlü bitmiyor birçok defa da şifrelerimi değiştirmiş olmama rağmen.

Neredeyse bir aydan fazla oldu böyle aralıklarla olup duruyor maalesef ki bitmiyor :(
girmeye çalışan kişi erişim sağlayamıyor google bunu bir giriş algılıyor olabilir hocam. işletim sistemi de linux zaten.

bir de en son kiminle paylaştınız e-postanızı? veya bir yere kayıt oldunuz mu? virüsten tamamen kurtulduğunuzdan emin misiniz?

girmeye çalışan kişi erişim sağlayamıyor google bunu bir giriş algılıyor olabilir hocam. işletim sistemi de linux zaten.

bir de en son kiminle paylaştınız e-postanızı? veya bir yere kayıt oldunuz mu? virüsten tamamen kurtulduğunuzdan emin misiniz?
Giriş olarak algılıyor ama benim aktif olmadığım zamanlarda bunu yapmasını anlayamadım dün gece de yine başka bir cihazdan girilmiş gibi gözüküyordu onda da oturumu kapattım. Yani kurtulduğumu düşünüyorum çünkü şifreleri değiştirdim bilgisayara da format attım yapabileceğim her şeyi yapmaya çalıştım fakat sadece mail hesabımda sıkıntılar kaldı.

son çare google ile iletişime geçin, söyleyin şöyle böyle. belki bir çözüm yolu bulurlar sizin için.

bir de virüsleri iyi anlayan bir arkadaşıma sordum, keylogger yemiş olabilirsiniz. format atmanıza rağmen düzelmediyse.

son çare google ile iletişime geçin, söyleyin şöyle böyle. belki bir çözüm yolu bulurlar sizin için.

bir de virüsleri iyi anlayan bir arkadaşıma sordum, keylogger yemiş olabilirsiniz. format atmanıza rağmen düzelmediyse.
Teşşekür ederim, dediğiniz şeyi nasıl çözeceğim hakkında bilginiz var mı peki? google iletişime geçmek için bir yol bulamadım, direkt iletişime geçilmiyor maalesef ki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı