Gmail hesap bilgileri unutuldu

whooop

Femtopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
45
Merhaba Gmail'deki telefona erişimim var ancak şifreyi unuttum ve telefona gelen kodu girdigimde Gmail'ime yani kurtarmaya çalıştıgım Gmail'e mail göndereceğiz diyor ancak saçmalıga bakın. Ben maile erişebilsem + olarak da bu durum formattan sonra oluştu, yani format attım mail gitti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi böyle saçma bir sistem görmedim iki telefon numaramın kayıtlı olduğu e-posta benim olduğunu dogruluyamiyor kafayı yiyeceğim cidden az kaldı önce numaraya kod gönderiyor eyvallah sonra giremedigim kurtarmaya çalıştığım e postaya kod gönderiyor onu da gir diyor nasıl gireyim onu başka yöntem dene diyorum yine beni başa atıyor yine 8 haneli kod geç telefon numarasına kod gir sonra e-posta ya kod onu da anan girsin Google bey ben o kodu bilecek kadar müneccim olsan seninlemi uğraşırım.

Hocam eger bulabilirsen çözümü yaz bana da lütfen.
 
Hocam eger bulabilirsen çözümü yaz bana da lütfen.
Hocam yabancı kişilerle konuştum namussuzlar 55 dolar istiyor yok bir yolu kafayı yiyecem 5000 liralık pubg hesabı ona bağlı bulursam haber ederim ama
Her yolu denedim illaki kartarmaya çalıştığım epostaya gelen kodu girin diyor
Milletin telofunana gelen kodu tıklar hemen yeni şifre gelir bizimkisi kurtarmaya çalıştığımız e postaya bir de kod gönderir bunu da gir der neyse sanırım hesap gg
 
Son düzenleme:
Hocam sistem cidden o kadar saçmaki bir de hala anlamayıp sistem iyi diyen Google fanları var cidden inanılmaz.
Hocam estafurullah teşekkürler ama denedim ve olmadı.

Kusura bakmayın bildirim gelmeyince görmemişim mesajlarınızı. Attığım linkten gerekli yerleri seçerek Google'a ulaşmayı deneyebilirsiniz.
Salih W. W yazdığında geldi bildirim.
 

Geri
Yukarı