Gmail ve Steam Hesabının Çalınması

Batuhan tech

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün gece gmail hesabım çalındı, içinde lol ve steam hesaplarım da vardı bunların da şifresini değiştirdi hem de steamde guard aktif olmasına rağmen telefonuma kod da gelmedi. Ayrıca yan hesabımdan da oyun paylaşımı yapıyordum şifreleri aynıydı 2 steam hesabım birden gitti şu an gmaili hala alamadım. Ticket attım sonuç bekliyorum steam hesabımı almak istiyorum biraz araştırdım kutulu oyunun kodunu vs yollayınca alınabiliyormuş ama ben sahip olduğum tüm oyunları dijital yolla edindim. Steam hesabımı kurtarmanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler.

Kayıtlı olan kartları kaldırdım ama daha önce 2-3 farklı banka kartından alışveriş yaptım onları eklersemde olur herhalde demi fişleri göstermek isterdimde onlar çalınan gmail hesabımda kaldı bide bu kişiyi nereye şikayet edebilirim ?

Eski kartları ekleyebilirsin. Hesabını çalan kişiyi de mahkemeye verebilirsin. Bu yaptığı yanına kalmasın çeksin cezasını.

Sanal Karakter Hırsızlarına 7 yıl Ceza - ShiftDelete.Net
Hesap çalanların şuçu var ver mahkeme ye dava açabiliriz
Bugün polise gidicem ögrenicem nereye şikayet edileceğini ona göre önlem alıcam teşekkürler yardımlarınız için.

Çalınan 2steam hesabım kurtarıldı gmail ve lol için hala gelecek ticket cevabını bekliyorum o kişi face adresime girmeye çalısırken ıp si felanda gözüktü şikayet için sanırım baya işime yarar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı