Gmail'im hacklendi

eren2525

Hectopat
Neden bilmiyorum ama 2-3 gündür hem Opera ve hem Chrome'da girdiğim bütün hesapları kendisi otomatik olarak çıkış yapıyor (Twitch, YouTube'da girdiğim hesaplar dahil)bir şey yoktur diye tekrar tekrar giriş yaptım ancak düzelmedi. 1 saat önce ise Gmail'ime giriş yapamıyordum böyle bir hesap yoktur deyip bana robot testi yapıyordu ekranda yazıyı doğru yazmama rağmen kabul etmiyordu. Bende ses i dinliyeyim dedim ve ses de bozuk robot sesi geliyor ne dediği hiç anlaşılmıyor bile. PC'yi kapat aç yapptım açılmadan internet erişimini kestim. Şimdi Gmail'e giriş yapabiliyorum ama böyle bir yazı geldi ne yapmalıyım (Gmail, rehberinize geçici olarak erişemiyor. Bu durum devam ederken sorunlar yaşayabilirsiniz) bu arada işlemci sıcaklığımd analık çıkışlar oluyor bir anda 30 dereceden 50 dercelere fırlıyor fanım AMD Wraith Max ondan dolayı olacağını snamıyorum. Kaspersky'da tam tarma yaptığımda eskiden saatler sürerken şimdi 1-2 dk bekleyim anında bitiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı