Gminer Binance pool server port

Tamamdır teşekkür ederim. Şuan team red miner'ın eth bat dosyasını düzenliyorum. Gminerdeki user ve sunucu port kısmını direkt geçirmek haricinde yapacağım bir değişiklik var mı acaba?

Tamamdır teşekkür ederim. Şu an Team red Miner'ın ETH BAT dosyasını düzenliyorum. Gminerdeki user ve sunucu port kısmını direkt geçirmek haricinde yapacağım bir değişiklik var mı acaba?

Rica ederim. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Son düzenleme:
Şu an başladım ekran görüntülerini ekliyorum.

1640104830115.png

1640104798275.png

Edit: Bir süre daha açık kalıcak ama junction sıcaklığı %100 fanda da aynı durumda. ortalama 104 maksimum 106 derece.
1640105101785.png

Şuan aklıma iki seçenek geliyor.
Birincisi kartı kendim açıp termal ped eklemek/termal macun sürmek.
İkincisi vatan bilgisayara götürüp bakmalarını istemek.
@Turquoise Blue

Son düzenleme:
Bellek hızın 1750 civarı ve 106 derece. Çok garip bir durum var ortada. Junction sıcaklığı değil yüksek olan dikkatli bak bellek sıcaklığı yüksek olan. Acaba sıcaklık sorunu olan bir modele mi sahipsin ya da kasanın havalandırması mı kötü bilemedim. Kasa havalandırması önemli. Evet ya termal ped değişimi yapabilirsin ya da garantiye gönderip sorgulayabilirsin ama madencilik yaptığını söylersen bakmazlar bence

Bellek hızın 1750 civarı ve 106 derece. Çok garip bir durum var ortada. Junction sıcaklığı değil yüksek olan dikkatli bak bellek sıcaklığı yüksek olan. Acaba sıcaklık sorunu olan bir modele mi sahipsin ya da kasanın havalandırması mı kötü bilemedim. Kasa havalandırması önemli. Evet ya termal ped değişimi yapabilirsin ya da garantiye gönderip sorgulayabilirsin ama madencilik yaptığını söylersen bakmazlar bence
Yok madencilik yaptığımı söylemeyeceğim. Kendim yapmaya kalksam kartı açarken garanti dışı bırakıcam ama termal pedi nasıl ekliycem bilmiyorum. Asusa supporta mail atacağım kartı açtığımda garanti dışı kalıyor mu ve termal ped ekleme yapıyorlar mı diye. Junction Temp'e Hwid64 ile bakıyorum
1640105980358.png

Gerçi amdnin programında da junctionu 60 derece gösteriyor anlayamadım
1640106157381.png

1640106197589.png

Miner programında belleği sıcak gösteriyor zaten. Servise versen günlerce bekleyeceksin. Kendin yapsan garanti bozulacak. Çok yanlış bir durum var ortada ama ne? Kasa havalandırmasından birkaç kez bahsettim ama dikkat etmedin. O konuyada eğilmeslisin.

VRAM sıcaklığı için 90-92 derece bile bence yüksek, 104-106 sıkıntılı değerler sanki hocam uzun vadede elinizde patlayabilir. Termal macunun yenilenmesi gerekiyor olabilir. Fan hızını yukselttiginizde sıcaklık düşmüyorsa fanlardan birisi çalışmıyor olabilir mi?
Bende 5700 xt pulse var. 47/55/82 sıcaklıklar ve fanlar 1.8/1.9k RPM de.

Miner programında belleği sıcak gösteriyor zaten. Servise versen günlerce bekleyeceksin. Kendin yapsan garanti bozulacak. Çok yanlış bir durum var ortada ama ne? Kasa havalandırmasından birkaç kez bahsettim ama dikkat etmedin. O konuyada eğilmeslisin.
Zaten bir süredir kasa havalandırmamda sıkıntı olduğunu düşündürten bir durum var onu da paylaşayım, oyunlarda da %100 fan ve %65 fan arasında sıcaklık farkı olmuyor hatta %65 fan daha fazla bile soğutuyor. Kasa modelim Thermaltake Versa J23, üst tarafta fan yok. Büyük ihtimalle kasa hava akışında bir sorun var fakat bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
VRAM sıcaklığı için 90-92 derece bile bence yüksek, 104-106 sıkıntılı değerler sanki hocam uzun vadede elinizde patlayabilir. Termal macunun yenilenmesi gerekiyor olabilir. Fan hızını yukselttiginizde sıcaklık düşmüyorsa fanlardan birisi çalışmıyor olabilir mi?
Bende 5700 xt pulse var. 47/55/82 sıcaklıklar ve fanlar 1.8/1.9k RPM de.
Yok hayır fanlarımın üçü de çalışıyor

Bende 5700 XT Pulse var. 47/55/82 sıcaklıklar ve fanlar 1.8/1.9k RPM de.

Her markanın soğutma kalitesi aynı değil. Sapphire RX 5700 modellerinin bu konuda iyi olduğunu okumuştum. Bende de MSI Mech GP OC var yani sıcaklık sorunu olan bir model. GP takısı termal padlerdeki sorun düzeltilmiş hali sözde ama alakası yok bence. Ayrıca bellekten belleğe fark ediyor bende Micron bellek var, Samsung bellekli modellerde sıcaklık problemi Micron kadar değil. Ben kartı modlamadan önce 92 derece civarındaydı. Modladıktan sonra 94-96 civarında geziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı