Hocam mail attım fakat şöyle bir durum var. Bizim ülkemizden kargo firmaları almıyor elektronik parça. DHL veya PTT. Ben Amazon ile aynı sorunu yaşadım. İade kağıtlarını yapıştırdım koli yaptım. İlk ptt'ye gittim orada semtin ana bayisine gitmeniz lazım denildi. Oraya gittim orada ise PTT biz elektronik parça taşımıyoruz dedi. Allah'tan, Amazon'dan almıştım paramı iade etmişlerdi. Yine aynı şey olur muhtemelen.Whatgeek'den değişim isteyebilirsiniz.
Birde zaten 15 gün sürüyor. Burada isteyen birini bulursam ona aldığım fiyata veririm halledebilirim diyene olmadı.Whatgeek'den değişim isteyebilirsiniz.
Hocam mail attım fakat şöyle bir durum var. Bizim ülkemizden kargo firmaları almıyor elektronik parça. DHL veya PTT. Ben Amazon ile aynı sorunu yaşadım. İade kağıtlarını yapıştırdım koli yaptım. İlk PTT'ye gittim orada semtin ana bayisine gitmeniz lazım denildi. Oraya gittim orada ise PTT biz elektronik parça taşımıyoruz dedi. Allah'tan, Amazon'dan almıştım paramı iade etmişlerdi. Yine aynı şey olur muhtemelen.
Bir de zaten 15 gün sürüyor. Burada isteyen birini bulursam ona aldığım fiyata veririm halledebilirim diyene olmadı.
Whatgeek'ten sakın alma adamlar yeni ürün yolladı o da aynı. Muhtemelen fabrikadan aldıkları toplu olarak sıkıntılı. Firma güvenilir Eyvallah ama ürün sıkıntılı.Hocam kullanıyor musunuz bende almayı düşünüyorum.
Aliexpresste var son açtığım konuda linki var sence alınırmı?Whatgeek'ten sakın alma adamlar yeni ürün yolladı o da aynı. Muhtemelen fabrikadan aldıkları toplu olarak sıkıntılı. Firma güvenilir Eyvallah ama ürün sıkıntılı.
Linki tekrar buraya atar mısın. Bazı yerler Zuoya değilde sahte satıyor. Gerçi Whatgeek'te Zuoya sattığı halde sıkıntılı ürün yolladılar.Aliexpresste var son açtığım konuda linki var sence alınırmı?
42.31AU $ 69% OFF|ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye| | - AliExpress 900 den fazla yorumu var sahte değildir hocam.Linki tekrar buraya atar mısın. Bazı yerler Zuoya değilde sahte satıyor. Gerçi Whatgeek'te Zuoya sattığı halde sıkıntılı ürün yolladılar.
Evet burayı biliyorum Zuoya gönderiyor. Pahalı diye almamıştım ama ideal gözüküyor şu an alabilirsin.
Hocam whatgeekte şuan ne kadar birtane arkadaş 36 dolara aldığını kargoda olduğunu söylemiş başka bir konuda indirim olduğu zamanmı almıştır?Evet burayı biliyorum Zuoya gönderiyor. Pahalı diye almamıştım ama ideal gözüküyor şu an alabilirsin.
Hocam whatgeekte şuan ne kadar birtane arkadaş 36 dolara aldığını kargoda olduğunu söylemiş başka bir konuda indirim olduğu zamanmı almıştır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.