Gmk67 switch tam oturmuyor

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 3 farklı switch modeli ile denedim fakat bazı tuşlar sadece tam oturuyor. Onun dışındakilerde boşluk kalıyor tam oturmuyor. Tuşu sökerken switch ile birlikte geliyor.

Dosya Ekleri

• 20231209_115122.jpg
    20231209_115122.jpg
    202,5 KB · Görüntüleme: 127
Whatgeek'den değişim isteyebilirsiniz.
Hocam mail attım fakat şöyle bir durum var. Bizim ülkemizden kargo firmaları almıyor elektronik parça. DHL veya PTT. Ben Amazon ile aynı sorunu yaşadım. İade kağıtlarını yapıştırdım koli yaptım. İlk ptt'ye gittim orada semtin ana bayisine gitmeniz lazım denildi. Oraya gittim orada ise PTT biz elektronik parça taşımıyoruz dedi. Allah'tan, Amazon'dan almıştım paramı iade etmişlerdi. Yine aynı şey olur muhtemelen.

Whatgeek'den değişim isteyebilirsiniz.
Birde zaten 15 gün sürüyor. Burada isteyen birini bulursam ona aldığım fiyata veririm halledebilirim diyene olmadı.

Hocam mail attım fakat şöyle bir durum var. Bizim ülkemizden kargo firmaları almıyor elektronik parça. DHL veya PTT. Ben Amazon ile aynı sorunu yaşadım. İade kağıtlarını yapıştırdım koli yaptım. İlk PTT'ye gittim orada semtin ana bayisine gitmeniz lazım denildi. Oraya gittim orada ise PTT biz elektronik parça taşımıyoruz dedi. Allah'tan, Amazon'dan almıştım paramı iade etmişlerdi. Yine aynı şey olur muhtemelen.

Bir de zaten 15 gün sürüyor. Burada isteyen birini bulursam ona aldığım fiyata veririm halledebilirim diyene olmadı.

Hocam kullanıyor musunuz bende almayı düşünüyorum.

300-400 fazla ver düzgün ürün al. Belli Zuoya sıkıntılı ürün satmış bu firmaya. Bi tanede yaşasam ikinci yolladıkları düzgün çıksa eyvallah diyeceğim. Uğraşma boşver.
Hocam whatgeekte şuan ne kadar birtane arkadaş 36 dolara aldığını kargoda olduğunu söylemiş başka bir konuda indirim olduğu zamanmı almıştır?

Valla benim de switchler tam oturmuyor ama algılıyor yani bir sıkıntısı yok. Ki zaten bu konudaki sıkıntıyıda tam çözemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı