444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 11 Haziran 2022 #1 Üstteki paneli internetten araştırmama rağmen bir türlü saydam yapamadım. Tam saydam olmayacak, yarı saydam gibi olacak. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Üstteki paneli internetten araştırmama rağmen bir türlü saydam yapamadım. Tam saydam olmayacak, yarı saydam gibi olacak. Yardım edin.
Çözüm Disty 11 Haziran 2022 The Shorekeeper dedi: @Disty Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org ByCrypto dedi: Bu eklenti ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu eklenti yeni GNOME sürümlerinde çalışmıyor.
The Shorekeeper dedi: @Disty Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org ByCrypto dedi: Bu eklenti ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu eklenti yeni GNOME sürümlerinde çalışmıyor.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 Bu eklentiyi ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Artı 0 Eksi
Bu eklentiyi ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org
KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 11 Haziran 2022 #3 ByCrypto dedi: Bu eklentiyi ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Uyumsuz diyor. Ayrıca benim GNOME Tweaks eklentileri çalışmıyor yüklüyorum update yapıyorum, yeniden başlattım yine de olmuyor. Artı 0 Eksi
ByCrypto dedi: Bu eklentiyi ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Uyumsuz diyor. Ayrıca benim GNOME Tweaks eklentileri çalışmıyor yüklüyorum update yapıyorum, yeniden başlattım yine de olmuyor.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 444617 dedi: Eki Görüntüle 1416191 Uyumsuz diyor. Ayrıca benim GNOME tweaks eklentileri çalışmıyor yüklüyorum Update yapıyorum, yeniden başlattım yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... GNOME tweaks yeniden yüklemey deneyin aşağıda kodları verdim. sudo apt-get --reinstall install gdm3 -y sudo apt-get --reinstall install gnome -y sudo apt-get --reinstall install gnome-shell -y sudo apt install gnome-tweaks Artı 0 Eksi
444617 dedi: Eki Görüntüle 1416191 Uyumsuz diyor. Ayrıca benim GNOME tweaks eklentileri çalışmıyor yüklüyorum Update yapıyorum, yeniden başlattım yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... GNOME tweaks yeniden yüklemey deneyin aşağıda kodları verdim. sudo apt-get --reinstall install gdm3 -y sudo apt-get --reinstall install gnome -y sudo apt-get --reinstall install gnome-shell -y sudo apt install gnome-tweaks
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.744 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2022 #5 @Disty Artı 0 Eksi
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #6 Yukarıdaki kodları deneyin sonra bu kodları deneyin sudo apt remove gnome-tweaks sudo apt autoremove sudo apt install gnome-tweaks Artı 0 Eksi
Yukarıdaki kodları deneyin sonra bu kodları deneyin sudo apt remove gnome-tweaks sudo apt autoremove sudo apt install gnome-tweaks
KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 11 Haziran 2022 #7 Düzelmedi ve ayrıca yeni uygulamalar eklendi. Additional Drivers Evolution Software & updates Software Bunları nasıl kaldırırım., Kaldırdım. Artı 0 Eksi
Düzelmedi ve ayrıca yeni uygulamalar eklendi. Additional Drivers Evolution Software & updates Software Bunları nasıl kaldırırım., Kaldırdım.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.251 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 11 Haziran 2022 #8 The Shorekeeper dedi: @Disty Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org ByCrypto dedi: Bu eklenti ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu eklenti yeni GNOME sürümlerinde çalışmıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
The Shorekeeper dedi: @Disty Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org ByCrypto dedi: Bu eklenti ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu eklenti yeni GNOME sürümlerinde çalışmıyor.
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 11 Haziran 2022 #9 gsettings set org.gnome.shell.extensions.dash-to-dock background-opacity 0.50 Kodunu uygulayın. Artı 0 Eksi
mt190502 Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #10 AppImage dedi: gsettings set org.gnome.shell.extensions.dash-to-dock background-opacity 0.50 Kodunu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Kodu iyi okuyun hocam. O sadece dash to dock varsa çalışır. Üst panel ile uzaktan yakından bir alakası yok. Artı 0 Eksi
AppImage dedi: gsettings set org.gnome.shell.extensions.dash-to-dock background-opacity 0.50 Kodunu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Kodu iyi okuyun hocam. O sadece dash to dock varsa çalışır. Üst panel ile uzaktan yakından bir alakası yok.