444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 11 Haziran 2022 #1 Üstteki paneli internetten araştırmama rağmen bir türlü saydam yapamadım. Tam saydam olmayacak, yarı saydam gibi olacak. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Üstteki paneli internetten araştırmama rağmen bir türlü saydam yapamadım. Tam saydam olmayacak, yarı saydam gibi olacak. Yardım edin.
Çözüm Disty 11 Haziran 2022 The Shorekeeper dedi: @Disty Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org ByCrypto dedi: Bu eklenti ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu eklenti yeni GNOME sürümlerinde çalışmıyor.
The Shorekeeper dedi: @Disty Genişletmek için tıkla... Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org ByCrypto dedi: Bu eklenti ile yapabilirsin. Dynamic Panel Transparency - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu eklenti yeni GNOME sürümlerinde çalışmıyor.
KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 11 Haziran 2022 #11 Disty dedi: Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu işe yaradı. Teşekkür ederim ayrıca Yanlış bilgi banım vardı ondan yazamadım. Artı 0 Eksi
Disty dedi: Bu eklentiyi kullanıyorum: Transparent Top Bar (Adjustable transparency) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Genişletmek için tıkla... Bu işe yaradı. Teşekkür ederim ayrıca Yanlış bilgi banım vardı ondan yazamadım.