Manjaro, Elementary, Deepin (şahsi fikrim en güzel arayüzün bu dağıtımda olduğu, fakat destek bulmak bi tık zor oluyor) POP! OS

CPU: i7-870 GPU: GT-740 RAM: Kingston 4x2 8 GB 1666 MHz DDR3 + SSD.
"Sudo pacman -s Google-Chrome". Apt ile uğraşmaktan daha kolay. Korkulacak bir yani yok Outlast değil bu.
"Sudo pacman -s Google-Chrome". Apt ile uğraşmaktan daha kolay. Korkulacak bir yani yok Outlast değil bu.
Manjaro kurulumu Arch ile aynı değil. Ubuntu kurulumundan pek bir farkı yok.
Dostum arch zor olan. Arch tabanlı bir sistemde arch ile ilgili sadece paket yöneticisinin aynı olması. Beğenmezsen snap kurarsın geçersin yani. Gözünde büyütme. Kısa bir manjaro araştırması yapıp ne olduğuna bak derim.Arch zor diyorlar ve ben dualboot yapacağım Windows'u kaybetmek istemem.
Ubuntu ve Debian dağıtımlar zaten hemen hemen aynı. Önerebileceklerim şunlar :Merhabalar ben bu aralar Linux kullanmaya çalışıyorum az da olsa artık bilgim var acaba hangi dağıtımı kullanmalıyım? (Mint hariç.) Ubuntu ve Debian tabanlı dağıtımlar olursa mutlu olurum. (Arch kullanmaya korkuyorum çünkü bilgim 0.)![]()
Arch hiç zor değil düzgünce bölümleme yaparsan hiç bir şey olmaz. Sadece kopyala yapıştır ve bazı bölümleri kendine göre yapacaksın.Arch zor diyorlar ve ben dualboot yapacağım Windows'u kaybetmek istemem.
Manjaro, Elementary, deepin (şahsi fikrim en güzel arayüzün bu dağıtımda olduğu, fakat destek bulmak bir tık zor oluyor) pop! OS.
Arch hiç zor değil düzgünce bölümleme yaparsan hiç bir şey olmaz. Sadece kopyala yapıştır ve bazı bölümleri kendine göre yapacaksın.
Deepin e gerek yok bence çok ağır zaten bir dağıtımın görünümüne bakılmamalı.
Herkes farklı bir şey diyor hangisini kursam bilemedim![]()
Manjaro Pop!_OS Fedora bunlar güzeldir. Seç beğen al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.