Var hocam, fakat visual buglar ve arayüz kırılmaları olmasına sebep olabiliyor.Öyle bir şey varmıymış yahu.
Var hocam, fakat visual buglar ve arayüz kırılmaları olmasına sebep olabiliyor.Öyle bir şey varmıymış yahu.
@PayToWinRAR bir de zaten MX'i de önerdim. MX'de Debian stable tabanlı.
Feren OS, önceden zaten önermiştim size diye hatırlıyorum ama yinede tekrar önereyim.Merhabalar ben bu aralar Linux kullanmaya çalışıyorum az da olsa artık bilgim var acaba hangi dağıtımı kullanmalıyım? (Mint hariç.) Ubuntu ve Debian tabanlı dağıtımlar olursa mutlu olurum. (Arch kullanmaya korkuyorum çünkü bilgim 0.)![]()
Önce bir sanal makinede tavsiyeleri deneyin, inceleyin. İncelemeleri okuyun, tasarımlara bakın. Sonrasında en beğendiğinizi kurarsınız.O kadar farklı tavsiyeler varki hepsini kurasım geliyor ama PC gider![]()
Sizce de ne sizce? Onu soruyorum. Ağır neyini gördünüz? Uzun bir süre kullanmamış olsam diyeceğim ki herhalde çok fazla terminal ortamı gerektiriyor. Grafik sürücüsü kurulumu için bile terminal kullanmadığınız bir sistem.
ama PC gider
Alakası yok bu aradaTerminal pek önemli değil yazacağın komutu internette bulur kopyala yapıştır yaparsın. Ben diyorum ki çok ağır yavaş yani hantal bir dağıtım. Sistemi yorar.
Alakası yok bu arada12 senelik laptopuma da kurdum, 6 senelik laptopumada, şu anki imzamda olan sisteme de. Fark etmiyor. 12 senelik laptopta pencere özelliklerini (saydamlık ayarları) kapatınca gayet akıcı çalışmıştı. 6 senelik olanda 8 GB RAM var. RAM'im bu sistemde internette gezerken 1.5 GB civarlarındaydı. Hatta açıp oyunda oynadım. Daha önce kullanmadığınızı düşünmekteyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.