GNU/Linux dağıtımı tavsiyesi

Feren OS, önceden zaten önermiştim size diye hatırlıyorum ama yinede tekrar önereyim.

Terminal pek önemli değil yazacağın komutu internette bulur kopyala yapıştır yaparsın. Ben diyorum ki çok ağır yavaş yani hantal bir dağıtım. Sistemi yorar.

Terminal pek önemli değil yazacağın komutu internette bulur kopyala yapıştır yaparsın. Ben diyorum ki çok ağır yavaş yani hantal bir dağıtım. Sistemi yorar.
Alakası yok bu arada 12 senelik laptopuma da kurdum, 6 senelik laptopumada, şuanki imzamda olan sisteme de. Fark etmiyor. 12 senelik laptopta pencere özelliklerini (saydamlık ayarları) kapatınca gayet akıcı çalışmıştı. 6 senelik olanda 8 GB ram var. Ramim bu sistemde internette gezerken 1.5 gb civarlarındaydı. Hatta açıp oyunda oynadım. Daha önce kullanmadığınızı düşünmekteyim.

Bakın 1.5GB demişsiniz. Ben bu değeri Arch'a o masaüstü ortamını kurup daha düşük değer aldım. Yani bence başka bir dağıtıma deepin masaüstü ortamını kurmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…