U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Eylül 2020 #1 Son zamanda GNU/Linux kullanımının arttığını düşünüyorum, galiba insanlar uyanmaya başladı. Sizce?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 24 Eylül 2020 #2 İnsanlar bence farklı bir deneyim yaşamak istiyor. Yakında bende geçmeyi düşünüyorum. Windows'ta yapabildiğim işlemleri yapabilir miyim?
İnsanlar bence farklı bir deneyim yaşamak istiyor. Yakında bende geçmeyi düşünüyorum. Windows'ta yapabildiğim işlemleri yapabilir miyim?
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 24 Eylül 2020 #3 Sosyal'den bahsediyorsanız kategoriyi takip ediyorum ancak çok fazla konu açılmıyor bence.
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Eylül 2020 #4 O bile değil Sosyal'de eskiden GNU/Linux'la ilgilenen azdı şimdi ise çok.
KS KS U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Eylül 2020 #5 little horse dedi: Sosyal'den bahsediyorsanız kategoriyi takip ediyorum ancak çok fazla konu açılmıyor bence. Genişletmek için tıkla... Genel olarak bahsediyorum.
little horse dedi: Sosyal'den bahsediyorsanız kategoriyi takip ediyorum ancak çok fazla konu açılmıyor bence. Genişletmek için tıkla... Genel olarak bahsediyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #6 sweiss dedi: İnsanlar bence farklı bir deneyim yaşamak istiyor. Yakında bende geçmeyi düşünüyorum. Windows'ta yapabildiğim işlemleri yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Linux: Yeni Kullanıcılar için Soru-Cevap 1- Linuxta her oyunu oynayabilir ve uygulamayı çalıştırabilir miyim? Yanıt : Maalesef, üzerinden ve üzerinden ve üzerinden oyunlarınızın ve yazılımlarınızın desteklenip desteklenmediğine bakabilirs… dengesizkokarca.wordpress.com
sweiss dedi: İnsanlar bence farklı bir deneyim yaşamak istiyor. Yakında bende geçmeyi düşünüyorum. Windows'ta yapabildiğim işlemleri yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Linux: Yeni Kullanıcılar için Soru-Cevap 1- Linuxta her oyunu oynayabilir ve uygulamayı çalıştırabilir miyim? Yanıt : Maalesef, üzerinden ve üzerinden ve üzerinden oyunlarınızın ve yazılımlarınızın desteklenip desteklenmediğine bakabilirs… dengesizkokarca.wordpress.com
T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #7 Nadiren eski oyunları kuzenlerle oynayıp Google Chrome'da gezen bir insanım. Linux hakkında en ufak bir bilgi kırıntım yok. Sizce geçilir mi?
Nadiren eski oyunları kuzenlerle oynayıp Google Chrome'da gezen bir insanım. Linux hakkında en ufak bir bilgi kırıntım yok. Sizce geçilir mi?
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 24 Eylül 2020 #8 sweiss dedi: İnsanlar bence farklı bir deneyim yaşamak istiyor. Yakında bende geçmeyi düşünüyorum. Windows'ta yapabildiğim işlemleri yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanımı Windows kadar basit değil ancak insan bir süre sonra alışıyor. Süresiyse ortalama bir haftadır bence.
sweiss dedi: İnsanlar bence farklı bir deneyim yaşamak istiyor. Yakında bende geçmeyi düşünüyorum. Windows'ta yapabildiğim işlemleri yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanımı Windows kadar basit değil ancak insan bir süre sonra alışıyor. Süresiyse ortalama bir haftadır bence.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 24 Eylül 2020 #9 Hiç bilmiyorum bu işletim sistemini, artıları nedir, Windows'ta yapılan her şey yapılabiliyor mu?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #10 Güncel Windows, macOS ve Linux Kullanım Oranları Belli Oldu Windows 7 tabanı, kullandıkları işletim sistemini terk etmemekte kararlı. İlk kez 2009'da piyasaya sürülen Windows 7, Microsoft tarafından artık www.technopat.net Kullanıcı oranı biraz daha arttı.
Güncel Windows, macOS ve Linux Kullanım Oranları Belli Oldu Windows 7 tabanı, kullandıkları işletim sistemini terk etmemekte kararlı. İlk kez 2009'da piyasaya sürülen Windows 7, Microsoft tarafından artık www.technopat.net Kullanıcı oranı biraz daha arttı.