Tamam işte şimdi kafama oturdu. Çok teşekkürler. Bence The Open Group'un UNIX'i alması iyi olmuş AT&T'nin dışlayıcı yapısını sevmezdim çünkü

Bu arada Linux ARM tabanlı işlemcileri destekler. Yanlış bilmiyorsam mobil cihazlar ARM tabanlı işlemciler kullanır. Bu da Linux kernelinin Mach gibi mikrokernel uyumlu olduğunu göstermez mi ?

Tamaaam işte şimdi kafama oturdu. Bence The Open Group'un UNIX'i alması iyi olmuş AT&T'nin dışlayıcı yapısını sevmezdim çünkü
Düşünsene dostum, BSD'ye sahip olabilmek için AT&T'ye zamanında lisans parası ödemiş adamlar zamanında. Sadece BSD'de AT&T kodu var diye.

Bu arada Linux ARM tabanlı işlemcileri destekler. Yanlış bilmiyorsam mobil cihazlar ARM tabanlı işlemciler kullanır. Bu da Linux kernelinin Mach gibi mikrokernel uyumlu olduğunu göstermez mi ?
İlle mikrokernel olacak diye bir şey yok dostum. ARM işlemciler artık çok güçlü.

Düşünsene dostum, BSD'ye sahip olabilmek için AT&T'ye zamanında lisans parası ödemiş adamlar zamanında. Sadece BSD'de AT&T kodu var diye.
Ondan sonra BSD, AT&T kodunu out etmiş ve çok güzel yapmış Açık kaynak olmak bu işte!
Bu arada BSD neden GNU değil ki ? Sahipli yazılım yok diye biliyordum.
Bu konu Başka yere gidecek. En iyisi yeni konu açmak

Şu, masaüstündeki RAM vb. miktarları eklemenin mantığını hiç anlamıyorum. Neden boşu boşuna orada çalışsın ki. Mantık olarak masaüstüne sürekli bakmayacaksak ne gerek var. İhtiyacımız olunca uygulamayla bakarsın geçersin . Neden olduğu hakkında fikrinizi duymak isterim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…