"Kural 4231: Eğer Linux kullanıyorsan animeye ufak da olsa bir zaafın olmalıdır."
Böyle bir kural var sanırım, GNU/Linux veya açık kaynak yazılım ile ilgisi olan gördüğüm çoğu kişinin en az bir gönderisinde anime var
Yalan olmasın hayatımda sadece 4 tane anime izledim ama buna rağmen özellikle Linux sistemlerimde Anime temalarını çok seviyorum. Özellikle bu tarzda pixel art veya anime sokakları bence arka plan olarak çok hoş gözüküyor:
Yalan olmasın hayatımda sadece 4 tane anime izledim ama buna rağmen özellikle Linux sistemlerimde anime temalarını çok seviyorum. Özellikle bu tarzda pixel art veya anime sokakları bence arka plan olarak çok hoş gözüküyor: Eki Görüntüle 1318823
"Kural 4231: Eğer Linux kullanıyorsan animeye ufak da olsa bir zaafın olmalıdır."
Böyle bir kural var sanırım, GNU/Linux veya açık kaynak yazılım ile ilgisi olan gördüğüm çoğu kişinin en az bir gönderisinde anime var
Yalan olmasın hayatımda sadece 4 tane anime izledim ama buna rağmen özellikle Linux sistemlerimde Anime temalarını çok seviyorum. Özellikle bu tarzda pixel art veya anime sokakları bence arka plan olarak çok hoş gözüküyor: Eki Görüntüle 1318823
9 aydir kapali olan bilgisayarimi actim, guncelledim ve sonuc mis gibi calisiyor. Simdi de Xfce'yi duzenlemeyi dusunuyorum. Bakalim nasil olacak . Ozlemisim Arch kullanmayi be!