GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Ub*ntu based olmasa ve Advanced package tool kullanmasa hayatımda kullandığım en iyi distro. Çok güzel gözüküyor, çok işlevli, NVIDIA kullanıcıları için en stabil dağıtım, tiled ve floating olarak istediğimiz şekilde kullanabilmemiz vb. özellikleri aşırı güzel bana kalırsa.
Apt'nin sorunu ne? Ayrica NVIDIA kullandigim cogu distroda ayni stabilitede calisti.

GNOME'dan nefret ediyorum demistin, ne oldu? :D

Takmamaya başladım.
Ub*ntu based olmasa ve advanced package tool kullanmasa hayatımda kullandığım en iyi distro.

Ubuntu based olması bana kalırsa bir şey değiştirmiyor, Pop'un Ubuntu yapısı aynı Mint'e benzer, kötü özelliklerden arındırılmış bir biçimde geliyor. Bana kalırsa apt kullanılmayacak kadar kötü değil, hatta belki de kullanılabilir en iyi paket yöneticilerinden biri.

Bunları eksi olarak algılamıyorum kendimce.

Son düzenleme:
Apt'nin sorunu ne?
Portage kullandıktan sonra pacman bile kullanasım gelmiyor.
Ayrica NVIDIA kullandigim cogu distroda ayni stabilitede calisti.
Benim için aynısını söylemek pek mümkün değil, Pop!_Os dışında kullandığım neredeyse tüm dağıtımlarda stabilizasyon sorunları yaşıyordum, Mutter yüzünden mi yoksa NVIDIA ile alakalı mı bilmiyorum ama o kaymak gibi aldığım hissiyatı başka hiçbir distroda almadım.

Portage kullandıktan sonra pacman bile kullanasım gelmiyor.
Ben de bircok gelismis paket sistemi kullandim ve yaptim, fakat neyazikki bu bir distroyu sevmeme sebebi degil.
Senin icin de olmamali.

Benim için aynısını söylemek pek mümkün değil, Pop!_OS dışında kullandığım neredeyse tüm dağıtımlarda stabilizasyon sorunları yaşıyordum, mutter yüzünden mi yoksa NVIDIA ile alakalı mı bilmiyorum ama o kaymak gibi aldığım hissiyatı başka hiçbir distroda almadım.
Stabilite sorunlarin icin konu acarsan yardim etmeye calisabilirim.

Duz Arch neden gecmiyorsunuz? Veya Artix de olabilir daha hafif.

SSH'li bir Raspbian birakalim!
Eki Görüntüle 1320614
Evet doğru söyledin. Systemd denen şeyden kurtulup Artix'e geçsem iyi olucak.
@Linuxginar :) OpenRC <3
Screenshot_20220303_200209.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı