seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 21 Ocak 2023 #3.331 Son güncellemeyle xmobar'ımıza music player'ı da ekleyip dunst'a echo yaptırabildik çok şükür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Son güncellemeyle xmobar'ımıza music player'ı da ekleyip dunst'a echo yaptırabildik çok şükür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 21 Ocak 2023 #3.332 @seferahsankaptiel psikopatlığın kaçıncı seviyesi bu hocam? Ben daha klasik masaüstünden öteye geçemedim.
@seferahsankaptiel psikopatlığın kaçıncı seviyesi bu hocam? Ben daha klasik masaüstünden öteye geçemedim.
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 21 Ocak 2023 #3.333 147472 dedi: @seferahsankaptiel psikopatlığın kaçıncı seviyesi bu hocam? Ben daha klasik masaüstünden öteye geçemedim. Genişletmek için tıkla... Valla hocam tutku diyelim, açıkçası pencere yöneticileri beni cezbediyor
147472 dedi: @seferahsankaptiel psikopatlığın kaçıncı seviyesi bu hocam? Ben daha klasik masaüstünden öteye geçemedim. Genişletmek için tıkla... Valla hocam tutku diyelim, açıkçası pencere yöneticileri beni cezbediyor
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2023 #3.334 Wayland ve Pipewire ile Sway'e geçmiş bulunuyorum. i3 konfigürasyonumu buraya aktardım. Konfigürasyon konusunda Sway gerçekten güzel. Sürprizbozan: Konfigürasyon Dosyası GitHub - kernelginar/sway-config: SwayWM Configuration SwayWM Configuration. Contribute to kernelginar/sway-config development by creating an account on GitHub. github.com Şu an Gruvbox teması var. Dracula temasını en kısa zamanda yükleyeceğim.
Wayland ve Pipewire ile Sway'e geçmiş bulunuyorum. i3 konfigürasyonumu buraya aktardım. Konfigürasyon konusunda Sway gerçekten güzel. Sürprizbozan: Konfigürasyon Dosyası GitHub - kernelginar/sway-config: SwayWM Configuration SwayWM Configuration. Contribute to kernelginar/sway-config development by creating an account on GitHub. github.com Şu an Gruvbox teması var. Dracula temasını en kısa zamanda yükleyeceğim.
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3.335 The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 1640855 Wayland ve Pipewire ile Sway'e geçmiş bulunuyorum. i3 konfigürasyonumu buraya aktardım. Konfigürasyon konusunda Sway gerçekten güzel. Sürprizbozan: Konfigürasyon Dosyası GitHub - kernelginar/sway-config: SwayWM Configuration SwayWM Configuration. Contribute to kernelginar/sway-config development by creating an account on GitHub. github.com Şu an Gruvbox teması var. Dracula temasını en kısa zamanda yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence de Sway i3'den daha iyi.
The Shorekeeper dedi: Eki Görüntüle 1640855 Wayland ve Pipewire ile Sway'e geçmiş bulunuyorum. i3 konfigürasyonumu buraya aktardım. Konfigürasyon konusunda Sway gerçekten güzel. Sürprizbozan: Konfigürasyon Dosyası GitHub - kernelginar/sway-config: SwayWM Configuration SwayWM Configuration. Contribute to kernelginar/sway-config development by creating an account on GitHub. github.com Şu an Gruvbox teması var. Dracula temasını en kısa zamanda yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence de Sway i3'den daha iyi.
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 22 Ocak 2023 #3.336 seferahsankaptiel dedi: Son güncellemeyle xmobar'ımıza music player'ı da ekleyip dunst'a echo yaptırabildik çok şükür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vimeo'da problem var sanırım, yedek olarak bir link daha bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
seferahsankaptiel dedi: Son güncellemeyle xmobar'ımıza music player'ı da ekleyip dunst'a echo yaptırabildik çok şükür Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Vimeo'da problem var sanırım, yedek olarak bir link daha bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3.337 Kde Neon
pwn0graphy Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 94 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 Radeon 5700XT Cinsiyet Erkek Meslek Muhendis 23 Ocak 2023 #3.338 Clean: Dirty: Tmux + ranger + ncmpcpp + lyvi + pipes + neofetch Yeni bulduğum müzik oynatıcı, Tauon. Çok şık, ncmpcpp'yi aldattıracak kadar.
Clean: Dirty: Tmux + ranger + ncmpcpp + lyvi + pipes + neofetch Yeni bulduğum müzik oynatıcı, Tauon. Çok şık, ncmpcpp'yi aldattıracak kadar.
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3.340 429723 dedi: Eki Görüntüle 1642923 Genişletmek için tıkla... Neden foot kullanıyorsunuz?