Daha tamamlanmadı ama Hyprland ve Waybar bitmiş durumda. Shell, kitty, mako, wofi configlerini hazırlamalıyım.

Nix OS'te ilk haftam. Hyprland konusunda deneyimli olsam da Nix OS deneyimsizliğim yordu.

Eki Görüntüle 2455837
Daha tamamlanmadı ama Hyprland ve waybar bitmiş durumda. Shell, kitty, mako, wofi Config'lerini hazırlamalıyım.

NixOS'te ilk haftam. Hyprland konusunda deneyimli olsam da NixOS deneyimsizliğim yordu.

Hocam bunlarla nasıl uğraşıyorsunuz ya? Ben 7-8 saate VMware'de Arch kurup, Hyprland'i anca çalıştırdım. Orada da en son kitty ile terminal açamadım, desktop environment missing hatası yüzünden kapattım sildim yine. Bir tutorial izliyorum her şeyi birebir aynı yapmama rağmen bende başka bir sorun oluşuyor.

Konu açarsan yardım ederim hocam. Uğraşması çok eğlenceli.

@MidI0ck ufak bir hatırlatma, Hyprland ekibi Hyprland'ın sanal makineler üzerinde sorunlu çalıştığını belirtmişti. Hataların bir kısmı sanal makine yüzünden oluşuyor.

Son düzenleme:
Fedora 41 KDE.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20250329_170542.png
    979,1 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…