GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

1743160030337.png

Daha tamamlanmadı ama Hyprland ve Waybar bitmiş durumda. Shell, kitty, mako, wofi configlerini hazırlamalıyım.

Nix OS'te ilk haftam. Hyprland konusunda deneyimli olsam da Nix OS deneyimsizliğim yordu.

Eki Görüntüle 2455837
Daha tamamlanmadı ama Hyprland ve waybar bitmiş durumda. Shell, kitty, mako, wofi Config'lerini hazırlamalıyım.

NixOS'te ilk haftam. Hyprland konusunda deneyimli olsam da NixOS deneyimsizliğim yordu.

Hocam bunlarla nasıl uğraşıyorsunuz ya? Ben 7-8 saate VMware'de Arch kurup, Hyprland'i anca çalıştırdım. Orada da en son kitty ile terminal açamadım, desktop environment missing hatası yüzünden kapattım sildim yine. Bir tutorial izliyorum her şeyi birebir aynı yapmama rağmen bende başka bir sorun oluşuyor.

Hocam bunlarla nasıl uğraşıyorsunuz ya? Ben 7-8 saate VMware'de Arch kurup, Hyprland'i anca çalıştırdım. Orada da en son kitty ile terminal açamadım, desktop environment missing hatası yüzünden kapattım sildim yine. Bir tutorial izliyorum her şeyi birebir aynı yapmama rağmen bende başka bir sorun oluşuyor.
Konu açarsan yardım ederim hocam. Uğraşması çok eğlenceli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı