God of War Bittikten Sonra Oyunlardan Zevk Alamamak

anilrenklioglu

Decapat
Katılım
13 Mayıs 2019
Mesajlar
54
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Geçtiğimiz yaz God of War 4'ü hem normal hem de new game+ olarak iki kez bitirdim. Tüm erişilebilir diyarları açtım, zırhları dizdim, valkürleri bitirdim kısacası her şeyi yaptım. Sonrasında fark ettim bu oyundan sonra diğer oyunlardan çok zevk almamaya başlamışım. PS Exclusive oyunlarının da tamamını oynadım bu arada. Bir tek Marvel's Spider Man oynarken bana ciddi keyif verdi başka yok. Doyum noktası mı oldu ya da gerçekten piyasaya çıkmış en güzel oyunu zaten oynadım mı bilmem. Bu arada sadece RDR2 oynamadım henüz bunu da belirteyim. Düşünceleriniz nelerdir?
 
Witcher 3 ve AC Odyssey öneririm. Oyunun mekanikleri kusursuz olduğu için diğer oyunlardan zevk alamamanız normal. Ayrıca GTA V, RDR 2 ve Skyrim'de bu oyundan sonra iyi gider.
 
Witcher 3 ve AC Odyssey öneririm. Oyunun mekanikleri kusursuz olduğu için diğer oyunlardan zevk alamamanız normal. Ayrıca GTA V, RDR 2 ve Skyrim'de bu oyundan sonra iyi gider.
Hocam Witcher 3'ü pcde 150 saat kadar oynasın yetmedi bir o kadar da ps4 te oynadım :) Gta V de bir 350 saat kadar oynadım ama artık zevk almamaya başladım.. AC ise bir ay kadar önce bitti, güzeldi ama origings tekrarı gibi olmuş sanki. Skyrim zaten çok severim, bir tek RDR2 kaldı gerçekten merak ediyorum. Ha bir de son zamanlarda uzun vakitlerimi Diablo 3 oynayarak geçiriyorum eğer bu türü seviyorsanız ve oynamadıysanız bu da benim size tavsiyem olsun :)
 
Masterpiece dediğimiz çoğu oyunu oynamışsınız tavsiyem RDR2'ye biran önce başlamanız çünkü onu beğenebileceğini düşünüyorum.
Bir de diğer PS4 özel oyunları da tavsiye ederim. Yani The Last Of Us, Heavy Rain, Detroit Become Human ve Beyond Two Souls oyunlarını tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı