Steam God of War mu ETS 2 DLC'leri mi?

Hocam hala anlamıyorsunuz değil mi? Bir oyuncu bunları sevmiyor olamaz mı? O küçük gördüğünüz DLC'ler kaç milyon satmıştır. İnsanlar illa hikayeli oyun veya yüksek puanlı oyun sevmek zorunda değil. Simülasyon ayrı bir kategori. Neyle neyi karşılaştırıyorsun.
Benim dediğime geliyor işte God of War ile Tır sürme similatörünün DLC si ile karşılaştırmaz ilk ben bunu dedim siz bana insanları linçliyorsunuz dediniz.

Benim dediğime geliyor işte God of War ile Tır sürme similatörünün DLC si ile karşılaştırmaz ilk ben bunu dedim siz bana insanları linçliyorsunuz dediniz.
Benim orda bahsettiğim o değil. Siz oyunun ödüllerini ve puanlarını karşılaştırıyorsunuz. Ben size diyorum ki bu bir zevk meselesi.

Benim orda bahsettiğim o değil. Siz oyunun ödüllerini ve puanlarını karşılaştırıyorsunuz. Ben size diyorum ki bu bir zevk meselesi.
Tamam burda size katılıyorum zevk meselesi bunu yapmak forvet oyuncusu ile kaleci oyuncusunu karşılaştırmaya benziyor o yüzden saçma.

En başından beri aslında bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamaya çalışmıyorsunuz.

Tamam burda size katılıyorum zevk meselesi bunu yapmak forvet oyuncusu ile kaleci oyuncusunu karşılaştırmaya benziyor o yüzden saçma.

En başından beri aslında bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamaya çalışmıyorsunuz.
Siz bunları karşılaştırmanın mantıksız olduğunu söyleyip Gow'un daha üstün olduğunu söylüyorsunuz.

Yav arkadaşlar ben PS4 exclusive oyunlarının neredeyse tamamını oynadım. Maalesef konsolun emülatörü olmadığı için God of War 1 ve 2'yi oynayamadım fakat en sevdiğim oyunu 3'tü. 2018 oyunu tamamiyle isimden ve seriden dolayı başarılı olmuş bir oyun. Normal standartlarda hiçbir özelliği yok. Bir oyunun yılın oyunu ödülü alması veya metacritic üzerinde 9-10 puan alması bu eksikleri kapatmaz. Birçok kişi de biliyor ki verilen puanlar çok da adil değil. Zaten adil olsa Death Stranding, Detroit Become Human gibi oyunlar bu puanları almaz.

Ya kardeşim oyuncuların seçtiği bir oylamada birinci oluyor oyun neden isminden dolayı başarılı diyorsun ben gelmiş geçmiş en iyi oyun demiyorum ama genel olarak en beğenilen oyunlardan birisi hiçbir özelliği yok dediğin oyunun aksiyon mekaniği o kadar iyi ki ondan daha iyi oyun sayısı bir elin parmaklarını geçemiyor hikaye sunumu olarak da çok çok iyi.

Senin aslında anlayamadığın kabullenemediğin şey genel olarak çok beğenilmiş bir oyun ve bunu sen beğenmedin diye kötü bir oyun olmuyor bir de biz saygısızlık yapıyormuşuz gibi konuşuyorsun halbuki kendine baksan önce daha iyi olur.

Kişi ile ilgili aslında. GoW 2018 ve ragnarok oynadım. 2018 oldukça güzel gideri var. Ama olaylar tekrar ediyor. Size kalmış.

Ya kardeşim oyuncuların seçtiği bir oylamada birinci oluyor oyun neden isminden dolayı başarılı diyorsun ben gelmiş geçmiş en iyi oyun demiyorum ama genel olarak en beğenilen oyunlardan birisi hiçbir özelliği yok dediğin oyunun aksiyon mekaniği o kadar iyi ki ondan daha iyi oyun sayısı bir elin parmaklarını geçemiyor hikaye sunumu olarak da çok çok iyi.
Oyuncular seçiyor diye adaletli mi oluyor? Sanki kimse Xbox ve PS fanboylarını bilmiyor. Bir oyun oyuncular tarafından yüksek puan aldı diye iyi mi olmak zorunda?
Senin aslında anlayamadığın kabullenemediğin şey genel olarak çok beğenilmiş bir oyun ve bunu sen beğenmedin diye kötü bir oyun olmuyor bir de biz saygısızlık yapıyormuşuz gibi konuşuyorsun halbuki kendine baksan önce daha iyi olur.
Ben önceki mesajlarımda da bunu belirttim. Sizin beğenmenizde sorun yok fakat her beğenmeyene eksi atıp ve ayrıca savunmanız sizi fanboy yapıyor. Bunu inkar etmeyin çünkü neredeyse her konuda böylesiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı