Steam God of War mu ETS 2 DLC'leri mi?

Sürpizi kaçmasın diye Ragnarok izlemedim ve oynayamadım nasıl beğendinizmi.

Ben şahsen yine aşırı beğendim spoiler kesinlikle yemeyin oynayana kadar. İlk birkaç saat de aynı oyun gibi gelebilir ama sonradan açılıyor ve tamamen farklı bir şey oynadığınızı hissettiriyor. Çok daha genişlemiş bir oyun.

Oyuncular seçiyor diye adaletli mi oluyor? Sanki kimse Xbox ve PS fanboylarını bilmiyor. Bir oyun oyuncular tarafından yüksek puan aldı diye iyi mi olmak zorunda?

Ben önceki mesajlarımda da bunu belirttim. Sizin beğenmenizde sorun yok fakat her beğenmeyene eksi atıp ve ayrıca savunmanız sizi fanboy yapıyor. Bunu inkar etmeyin çünkü neredeyse her konuda böylesiniz.
Kazananı seçen büyük bir çoğunluk jüri oyu bu arada.

Oyuncular seçiyor diye adaletli mi oluyor? Sanki kimse Xbox ve PS fanboylarını bilmiyor. Bir oyun oyuncular tarafından yüksek puan aldı diye iyi mi olmak zorunda?

Ben önceki mesajlarımda da bunu belirttim. Sizin beğenmenizde sorun yok fakat her beğenmeyene eksi atıp ve ayrıca savunmanız sizi fanboy yapıyor. Bunu inkar etmeyin çünkü neredeyse her konuda böylesiniz.

Sen beğenmedim desen ben sana eksi atmam ama bu oyun kötü dersen atarım genellikle bu oyunun çokça beğenilmesi bu oyunu genel olarak iyi yapar. Yoksa iyi kötü olarak alabileceğimiz bir kaynak olmaz. Ben bu oyun dünyanın en iyi oyunu demiyorum genel olarak en beğenilen oyun diyorum. Sen ise direkt kötü diyorsun beğenmedim demiyorsun aradaki fark bu.

Sen beğenmedim desen ben sana eksi atmam ama bu oyun kötü dersen atarım genellikle bu oyunun çokça beğenilmesi bu oyunu genel olarak iyi yapar. Yoksa iyi kötü olarak alabileceğimiz bir kaynak olmaz. Ben bu oyun dünyanın en iyi oyunu demiyorum genel olarak en beğenilen oyun diyorum. Sen ise direkt kötü diyorsun beğenmedim demiyorsun aradaki fark bu.
Benim için kötü. Sadece böyle düşünen ben değilim. @562410 hocamın attığı konuya bakın.

Benim için kötü. Sadece böyle düşünen ben değilim. @562410 hocamın attığı konuya bakın.
Siz kötü olarak gördüğünüz için oyun kötü olmaz aynı zamanda ben iyi olarak gördüğüm içinde iyi olmaz burda hemfikiriz zaten. Ama büyük çoğunluğun beğendiği sevdiği ismini kült yapımlar arasında yazdırdığı bir gerçek.

Örnek RDR2 sevmeyende birçok oyuncu var hatta kendi aralarında “ At Sürme Simülatörü!“ olarak dalga geçiyorlar ama bu kitle yüzünden bu oyun kötü olmaz kült yapımlar arasında yer alır.

Siz kötü olarak gördüğünüz için oyun kötü olmaz aynı zamanda ben iyi olarak gördüğüm içinde iyi olmaz burda hemfikiriz zaten. Ama büyük çoğunluğun beğendiği sevdiği ismini kült yapımlar arasında yazdırdığı bir gerçek.
Bu konuda katılıyorum. Ben de aslında bunu belirtmeye çalıştım. RDR2'yi beğenmeyen de vardır ve sunduğu gerekçeler anlaşılır olabilir. Kimisi hantal bir oyun olduğu için beğenmiyor mesela. Hak veririm.

Tamam beğenmeyebilirsiniz ben buna bir şey demiyorum o da beğenmeyebilir ama bu oyunun genel oyuncu kitlesine göre çok beğenilen bir oyun olduğunu değiştirmiyor. Bana göre kötü ile kötü arasında çok büyük bir fark var yani. Bir insan gelip RDR kötü dese kötü bir oyun mu olacak hayır tabii ki. O da GoW gibi gelmiş geçmiş en beğenilen en iyi oyunlardan birisi. Ama ben RDR'yi beğenmiyorum diyebilir bu da çok normal bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı