God of War vs Red Dead Redemption 2

PC'den PS platformuna yeni geçmiş biri ve şu an için kütüphanesinde de sadece bu iki oyun bulunan bir oyunsever olarak diyebilirim ki iki oyunda oynanılması gereken iki apayrı, sürükleyici macera. Ben de biraz yanlı bakış açısıyla da beraber kesinlikle RDR derdim. Oyunda yaşıyorum resmen. Yapacak ve keşfedecek o kadar çok şey var ki 4-5 saat geçirmişim oyunda ve hiç sıkılmadan bakıyorum kaydettiğim ilerleme %0.9. Kumara mı düşmedim, bounty huntinge mi düşmedim, avcılığa mı sarmadım, hırsızlık mı yapmadım... Hikaye desen akıp gidiyor. Fakat İngilizce konusunda bazı arkadaşlara katılmıyorum. Az bilen oyuncunun anlayabileceğini sanmıyorum. B2 seviyesi yeterli olacaktır tam anlamıyla oyunu oynamak için.

Birbiri ile alakasız oyunlar. İndirim dönemi alınacaksa gow daha uygun olur, rdr düne kadar 350 altına inmezken hafta sonu 250ye indi, kışa doğru veya noel indirimlerinde daha da inecektir hem de online daha stabil hale gelecektir. O zaman alınır.

Birbiri ile alakasız oyunlar. İndirim dönemi alınacaksa gow daha uygun olur, rdr düne kadar 350 altına inmezken hafta sonu 250ye indi, kışa doğru veya noel indirimlerinde daha da inecektir hem de online daha stabil hale gelecektir. O zaman alınır.
RDR 2 Online modda atı alan Üsküdar'ı geçti. 🙂 Beta aşamasından çıkmış olsa da halen tam anlamıyla stabil değil o noktada size katılıyorum tabi.

GoW'u 2 gün önce bitirdim. Fiyatından ve oynanışının mükemmel ötesi olması nedeni ile GoW almanızı önerirdim ilk önce. Zaten RDR2'nin fiyatı düştükçe düşüyor indirimlerde. Daha düşük bir fiyat yakalayabilirdiniz belki.

Rica ederiz, yorumunuzu bekliyorum.
Şu an oyunun %25'ini bitirdim. Şunu söyleyebilirin ki oyun mükemmel. Yan görevler o kadar iyi ki, ana görev mi yan görev mi yaptığımı hissedemiyorum. Fakat sormak istediğim bir soru var. Oyunda şu an Valentine ve Strawberry'de 300 adını bilmediğim bir şehirde de 105$ başımda ödül var. Bunları ödemeli miyim ödememeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı