God of War vs Red Dead Redemption 2

RDR2'de İngilizce altyazı olması bir sorun yaratır mı? Yani dili ağır mı?

Çok değil fakat ingilizceniz çok kötüyse diyalogları anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Ama diyalogları dinlemeseniz bile oyunu sadece izleyerek pek çok şeyi zaten anlayabiliyorsunuz. Örneğin ben Uncharted 4’ü ingilizce oynadım ve görev yaparken komutların sadece bir kere olması, gitmeniz gereken yerin harita da gösterilmemesi pek ingilizce bilmeyenlerin iyice zorlaştırmıştır diye düşünüyorum fakat RDR2 de böyle bir durum yok. GTA 5 görev mantığı gibi.

Bir karakteri veya haritanızda gösterilen sarı çizgiyi takip ediyorsunuz. Görev alanına varıyorsunuz. Kırmızıyla gösterilen düşmanları vuruyorsunuz sonra evi araştırıyorsunuz. Oyunun görevleri genellikle bunun üzerinden dönüyor.

İkisini de oynamış birisi olarak söylüyorum God of War 1 haftada biter sıkılırsın. Ama RDR başka bir dünya./QUOTE]

Aynen ayrıca açık dünyası hikayeyi bitirseniz bile hala pek çok şey içeriyor. Yan görevler, efsanevi hayvanlar vb. Ayrıca oyunun online modu da var GTA online gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki oyunu da oynayıp bitirdim.Birbirinden başarılı yapımlar. İki oyununda halen tadı damağımda. Ben yerinizde olsam o piti piti tekerlemesini söyleyerek bir tercihte bulunurdum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı