God of War vs Red Dead Redemption 2

Şu an oyunun %25'ini bitirdim. Şunu söyleyebilirin ki oyun mükemmel. Yan görevler o kadar iyi ki, ana görev mi yan görev mi yaptığımı hissedemiyorum. Fakat sormak istediğim bir soru var. Oyunda şu an Valentine ve Strawberry'de 300 adını bilmediğim bir şehirde de 105$ başımda ödül var. Bunları ödemeli miyim ödememeli miyim?

Ödemezsen başına ödül avcıları düşecektir. Zaten az paran varsa ya onlara ya da şerife teslim olabilirsin.

Teslim olmak için: L2+Üçgen(Surrender)

Teslim olunca tüm paranız gider. Eğer teslim olmak istemiyorsanız ileride zaten çok para kazanacaksınız. Hele bir görev neredeyse 2000 dolardan fazla kazandırıyor.

Paranız çok ise gidip ödeyebilirsiniz. Böylece peşinize ödül avcıları düşmez ve atlı araba yani stagecoach’ı kullanabilirsiniz(fast travel için)

Bu arada onur “Honor” oyunda çok önemli. Pek çok şeyi değiştiriyor. Ben onurlu oynamayı tercih ettim. Bence öylesi daha iyi çünkü Onur durumunuza göre hikaye değişiyor ve onurluysanız dükkanlar size indirim yapıyor.

Eğer oyunla ilgili farklı sorularınız varsa onlara da yardımcı olabilirim.

Şu an oyunun %25'ini bitirdim. Şunu söyleyebilirin ki oyun mükemmel. Yan görevler o kadar iyi ki, ana görev mi yan görev mi yaptığımı hissedemiyorum. Fakat sormak istediğim bir soru var. Oyunda şu an Valentine ve Strawberry'de 300 adını bilmediğim bir şehirde de 105$ başımda ödül var. Bunları ödemeli miyim ödememeli miyim?

Bana kalırsa ödemeyin. Ben ilk başta ödüyordum fakat "outlaw" olmadığımı hissettim. Sonrasında o ödülü artırmak için daha fazla soygun yaptım 🤣 Ödemediğinizde ve bu miktar arttığında daha kalabalık ve dolayısıyla ateş gücü yüksek "bounty hunter"lar gelecektir, bilginize :)
Küçük bir tavsiye oyunu bitirmek için acele etmeyin. Her şeyi keşfedin yan görevleri, strangerları, avlayabildiğiniz efsanevi hayvanları... Bunların keyfine varmadan, hatırı sayılır miktarda yapmadan oyunu bitirdiğinizde 8çinizde küçük bir ukte kalması çok olası :D

Bana kalırsa ödemeyin. Ben ilk başta ödüyordum fakat "outlaw" olmadığımı hissettim. Sonrasında o ödülü artırmak için daha fazla soygun yaptım [emoji1787] Ödemediğinizde ve bu miktar arttığında daha kalabalık ve dolayısıyla ateş gücü yüksek "bounty hunter"lar gelecektir, bilginize :)
Küçük bir tavsiye oyunu bitirmek için acele etmeyin. Her şeyi keşfedin yan görevleri, strangerları, avlayabildiğiniz efsanevi hayvanları... Bunların keyfine varmadan, hatırı sayılır miktarda yapmadan oyunu bitirdiğinizde 8çinizde küçük bir ukte kalması çok olası :D
Bounty Hunterlarla savaşmak için taktik verebilir misiniz? Adamlar 9 kişi bana rushlayınca 5 saniye içinde ölüyorum.

Bounty Hunterlarla savaşmak için taktik verebilir misiniz? Adamlar 9 kişi bana rushlayınca 5 saniye içinde ölüyorum.

Üstteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. At ile giderken hepsi üstünüze toplu olarak gelmiyor sanırım. Ben öyle fark ettim. İkisi hemen arkanızda ise diğer üçü sağda ve nispeten daha geride oluyor bu da biraz daha alt edilebilir kılıyor rakibi. "Dead Eye" barını sürekli dolu tutun ve "R1" ile hepsine tek atın, kafadan. Silahın temizliğine önem verin, aşırı etki ettiğinden değil ama silah temizlemesi falan hoşuma gidiyor benim :D Ve ben genelde hızlı ve hasar oranı en yüksek silahı seçiyorum. Eğer bir silah yavaş ateş ediyorsa ya da reloadı yavaş ise hasar oranı en yüksek olsa dahi gerekmedikçe kullanmıyorum. Patlayıcıları da aktif olarak kullanabilirsiniz. Molotof(doğru olmayabilir) ve dinamitleri kast ediyorum.

Bir de eğer bi göreve falan gidiyorsam "Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır." maddesine uyuyorum, arada tavsiye ederim :D

İkisi de bir başyapıt RDR 2 GoW'dan daha iyi desem GoW'a haksılık etmiş olurum GoW RDR2'den daha iyi desem RDR2'ye haksızlık etmiş olurum.
Çok değil fakat ingilizceniz çok kötüyse diyalogları anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Ama diyalogları dinlemeseniz bile oyunu sadece izleyerek pek çok şeyi zaten anlayabiliyorsunuz. Örneğin ben Uncharted 4’ü İngilizce oynadım ve görev yaparken komutların sadece bir kere olması, gitmeniz gereken yerin harita da gösterilmemesi pek İngilizce bilmeyenlerin iyice zorlaştırmıştır diye düşünüyorum fakat RDR2'de böyle bir durum yok. GTA 5 görev mantığı gibi.

Bir karakteri veya haritanızda gösterilen sarı çizgiyi takip ediyorsunuz. Görev alanına varıyorsunuz. Kırmızıyla gösterilen düşmanları vuruyorsunuz sonra evi araştırıyorsunuz. Oyunun görevleri genellikle bunun üzerinden dönüyor.

Ben açıkçası Türkçe altyazılı oynarmış gibi hissetim öyle az bilinen kelimelere rastlamadım.

Ödemezsen başına ödül avcıları düşecektir. Zaten az paran varsa ya onlara ya da şerife teslim olabilirsin.

Teslim olmak için: L2+üçgen(surrender)

Teslim olunca tüm paranız gider. Eğer teslim olmak istemiyorsanız ileride zaten çok para kazanacaksınız. Hele bir görev neredeyse 2000 dolardan fazla kazandırıyor.

Paranız çok ise gidip ödeyebilirsiniz. Böylece peşinize ödül avcıları düşmez ve atlı araba yani Stagecoach'ı kullanabilirsiniz(Fast travel için)

Bu arada onur “honor” oyunda çok önemli. Pek çok şeyi değiştiriyor. Ben onurlu oynamayı tercih ettim. Bence öylesi daha iyi çünkü onur durumunuza göre hikaye değişiyor ve onurluysanız dükkanlar size indirim yapıyor.

Eğer oyunla ilgili farklı sorularınız varsa onlara da yardımcı olabilirim.

Zevkine insan öldürüyordum pişman oldum bundan sonra onurluyuz ya zaten arthur hasta oldugundan berı mıllete bir şey yapmyıyorum ama o Honor kırmızıda çok değiştiriyor mu hikayeyi ona göre milette yardım edeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı