God of War'dan sıkılan tek ben miyim?

Kanka sen hikaye yok diye söylersen ve beklentini God of War oyununa göre ayarlarsan ama souls oyununu oynarsan ben de Elden Ring beklentisiyle yorumlarım senin oyununu. Yaptığının aynısını yapıyorum. Ayrıca Türkçe dersinde yoğun başarın varmış ben bir fanatik oyun türüymüşüm :D
Sen benim dediğimi anladın. Hiç gerek yok Türkçe dersine falan. Boş yere sağdan soldan dem vurmaya kalkma. Ben öyle yazmak istedim. Yoksa biliyoruz neyin ne olduğunu

Sen benim dediğimi anladın. Hiç gerek yok Türkçe dersine falan. Boş yere sağdan soldan dem vurmaya kalkma. Ben öyle yazmak istedim. Yoksa biliyoruz neyin ne olduğunu.

Birincisi: Kullandığın dilini iyi kullanamazsan ileride Amerikan kölesi de olursun İngiliz kölesi de.
İkinci: Neden beklenti yorumuma cevap vermedin de sadece küçük bir yer olarak eklenti olarak yazdığım yazıya zaman ayırdın o zaman?

Birincisi: Kullandığın dilini iyi kullanamazsan ileride Amerikan kölesi de olursun İngiliz kölesi de.
İkinci: Neden beklenti yorumuma cevap vermedin de sadece küçük bir yer olarak eklenti olarak yazdığım yazıya zaman ayırdın o zaman?
Soulslike türü bana hitap etmediği için bir beklentimde yok o türden. Elden Ringi geç Dark Souls serisinden örnek vereyim hikaye olarak tam olarak neyi anlatmaya çalışıyor veya birşey anlatıyor mu?

İngilizce dilini kullan o zaman. Türkçe dilini gereksiz görüyorsan İngilizce kullan. Sen bir Türk isen türkçeni iyi kullanman gerekir.
Offff yorumlara bak. Ne alakası var şimdi İngilizceyle falan. Lafı o kadar saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyorsun ki.

Soulslike türü bana hitap etmediği için bir beklentimde yok o türden. Elden Ring'i geç Dark Souls serisinden örnek vereyim hikaye olarak tam olarak neyi anlatmaya çalışıyor veya bir şey anlatıyor mu?

Yahu kanka o zaman burada hikaye hikaye diye söylenme sürekli. Beklentini ona göre ayarla.

Offff yorumlara bak. Ne alakası var şimdi ingilizceyle falan. Lafı o kadar saçma sapan yerlere çekmeye çalışıyorsun ki.

Türkçe dilini kullanmıyorsan git başka dil kullan ne işin var türkçeyle? Yanlış dil kullanımını yurt dışında yapsan çok daha ağır cezalarla karşılaşırdın emin ol.

Sanarsın küfür ediyoruz. 3-5 noktalama kullanmadık devrik cümle kurduk diye kim ceza verecekmiş bana. Var mı örneği, varsa atta bilelim.

Perk sistemi kurtarıyor oyunu yoksa sıkıcı lakin RDR2 için GOW'u gömmüşsün dediğin kadar da kötü bir oyun değil. Gamepad ile oynayınca daha çok zevk aldım ben Gow oynayanlara gamepad öneririm.

Şuan Witcher 3 oynuyorum mesela demin kapattım acayip sıkıldım. Bir oyunun hikayesi bu kadar mı kötü olur? 200 saate yaklaştım Ciri'yi bulmadım daha aklıma geldikçe daralıyorum. Tüm Velen'i açtım haritayı hatmettim yarın da ana görevden devam ederim. Hızlı hızlı DLC'lere geçmek istiyorum yoksa ana hikaye kötü.

RDR2 konusuna gelince tamam güzel oyun, doğası ve hikayesi hoş lakin bu oyunun da kötü yanları var. Oyunda yapılabilecek şeyler sınırlı + hantal bir oyun. Modlanmış GTA5 oynuyorum sanki 1 kere bitirilir bir daha oynanmaz aga. Mesela ben de Odyssey isterdim RDR2 veya GOW yerine.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı