Göbeği küçültmek için hangi egzersizler yapılmalı?

Öncelikle merhaba. Geçen ay dumbell/halter ile evde spor yapmaya başladım sırt, göğüs, kol egzersizlerini falan yapıyorum ama göbeği küçültmek için ne yapmam gerek bilmiyorum. Dumbell veya normal ekipmansız olarak yapabileceğim hareket önerir misiniz?

Bir spor salonuna kayıt olsan iyi olur Dumbell ile kol kası yapabilirsin fakat göbeği küçültmek çok mümkün olmaz sanırsam.Ama param yok diyorsan ekipmansız hareketler önerebilirim.

Çoğu karın egzersizi ekipmansız zaten ama net olarak küçültülemez oradaki kan akışını hızlandırarak yağ yakımını hızlandırmak amaç kardiyo yapabilirsiniz bol bol ekstra olarak mekik çekin crunch hareketlerini yapın plank hareketi de işinizi görür. Tabii beslenmeniz önemli bol su içip şekerli ürünleri kestiniz mi erir gider.

Çoğu karın egzersizi ekipmansız zaten ama net olarak küçültülemez oradaki kan akışını hızlandırarak yağ yakımını hızlandırmak amaç kardiyo yapabilirsiniz bol bol ekstra olarak mekik çekin crunch hareketlerini yapın plank hareketi de işinizi görür. Tabii beslenmeniz önemli bol su içip şekerli ürünleri kestiniz mi erir gider.

Sadece ağırlık kaldırma ile yağ oranını azaltamazsın beslenme %70 ise ağırlık kaldırma %30 etkisi var ilk önce beslenme sonra temiz uykudur. Yağ yakmanı hızlandırmak istiyorsan her sabah kardiyo ve aç karnına elma sirkesi iç etkisi oluyor.

Teşekkürler yardımınız için iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı