Gömülü 20'lik diş çıkması

Hocam uzmanlar daha iyi bilir, diş doktoruna danış yine de ama ileride baskı yapıp diğer dişlere de zarar verebilir. Bendeki sinirlere çok yakındı ve ameliyat olduktan sonra felaket 2 hafta geçirdim, acı eşiği düşük bir insan dayanamazdı. Gömülü diş sıkıntılı biraz, başka 20'lik diş de çektirdim onda sıfır problemdi ama dediğim gibi sinire yakın olunca hasar gördü sanırım.

Benim genetik olarak dişlerim büyük ve çenem küçük olduğundan dişler çeneye sığmadığından dolayı çarpık çıkmış, tel takılacaktı o yüzden 20'likleri çektirmem gerekiyordu. Birisi sinire yakın dediler, diğeri nispeten daha iyi dediler. Hangisini çekeyim dediler, ben de çek sinire yakını dedim. Sonrası malum 😅

Kesinlikle çekilmesi gerek mi bilmiyorum, uzman bir doktora danışın siz yine de, yanlış yönlendirmiş olmayayım.

Ya sinire yakın olması korkutuyor yoksa çektiririm hiç sıkıntı değil ama felç vs durumlarına sebep oluyor mu onu merak ediyorum.

Ya sinire yakın olması korkutuyor yoksa çektiririm hiç sıkıntı değil ama felç vs durumlarına sebep oluyor mu onu merak ediyorum.
Ben çektirirken kalıcı hasar yaratabilir demişlerdi, felç yani. Yani o tür bir sıkıntı olmadı bende ama dediğim gibi ameliyat sonra geçen 2 hafta çok kötü geçti.

Dediğim gibi yine de bir diş doktoruna danış, o bilgilendirsin. Eğer ilerisi için bir sıkıntı olmazsa kalsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı