- Makaleler
- 42
Aynen SSD'ye yükleme yapıcaksın.
Nasıl yapıcağını bilmiyorsan rehberler mevcut.
Nasıl yapıcağını bilmiyorsan rehberler mevcut.
Alacağım ekran kartını zaten aldım. GTX 1660. Şimdilik yetiyor bu. Gelecek yıl güncellerim artık.@.I.N.И.A. alıcağın ekran kartı ne?
Evet. SSD ile daha hızlı olur. @Recep Baltaş Windows transfer programları ve videoları çok işime yaramıştı. Onları izleyerek yaptım bende.
Yanlış anlaşılma oldu sanırsam, biraz takılmak istemiştim ama beklediğim gibi gitmedi@marcel'o 18 yaşın altında ki herkese çocuk, denir. Laf atma yok. Aktif üyelerin çoğu 18 yaş altındaysa çocuklar çogunlukta demek laf atmak olmaz ki.
''cena-ıhm'' ne demek onu da anlamadım.
i5 9400f-anakart daha elimde değil. Ama şuan ki sistemin fotolarını atabilirim. Eski çektiklerimden ve PC'de kayıtlı olan birkaç tane paylaşayım. İstersen yeni şu anda çekebilirim. Ama telefonla çek, PC at, yükle falan uğraşmak istemiyorum. Ama sen istersen uğraşırım.@.I.N.И.A. Sistemin resmi var mı?![]()
Hayır dediğim gibi kasanın önünde ki beyazlıklar köpük. Kutudan çıkarıp fotosunu çekmiştim. Yani yeni kasam. Şu anda çekebilirim. Ama üşeniyorum.Ben de şu tosbağadan kurtulsam iyi olacak gibi
TUF Gaming Alliance sistem toplayabilirim param olursa(ekran kartı hariç).
@.I.N.И.A. kasanın önündeki jelatin mi?
Beyazlaşmış yerlerin boyası mı kalktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.