Gördüğüm kızla nasıl tanışabilirim?

1) Buradan tavsiye alma 7/24 PC başında
300 KG adamlarız. Birisi görücü diyor diğeri...

2) Git konuş korkma hücum et. Yalova da haçlı ordusuna saldıran Türk akıncıları gibi ol. Yaparsın sen hadi aslansın. Konuşmadan asla olmayacak. Doğrudan konuşamayacak isen bir bahane bul. Avına yavaş yavaş yaklaş.
 
Üstüne deri ceket giy, Viyana kapılarını zorlayan Osmanlı ordusu gibi gir markete ceketi savura savura, bi' sigara yak ve de: "Esrarlı gözler, dumanlı sözler her yerde seni özler; aklına gelirim, aklın gider."

Bunları yaparsan o senin numaranı ister zaten merak etme.
 
Evet, bak şimdi. buraya uzun uzadıya lügat parçalardım ancak uğraşmayacağım. Görücü usülüymüş peh.
21. Yüzyılın ortasına yaklaştık güzel kardeşim, bir insanla tanışmanın yolu sadece bir Merhaba’dan geçer. Şayet karşındaki insan sana aynı sıcaklıkla karşılık verirse “ Bir ikidir sizi görüyorum, gelip tanışmak istedim sakıncası yoksa bıdıbıdı” diye devam edebilirsin.
Ancak şunu merhabana aynı sıcaklıkta yanıt alamazsan, hiç zorlamayacaksın.
Görücü usulü evlen diyene de buradan akıl sağlığı ihsan eyletelim. Çok şerri sistem sevdalısı ise var şerri hukuk uygulayan ülkeler. Yallah tazyik.
Aileler bir güvencedir. Baş başa kalan iki kanı kaynayan genç, nefsine kapılıp hoş olmayan davranışlarda bulunabilir.
Kanunlara göre reşit olmuş iki insan RIZA DAHİLİNDE (ki bu az bilinen bir kavram) istediği gibi cinsellik yaşayabilir. (Söylemekten imtina etme) Kanı kaynayan iki gençmiş, çocuk nasıl tanışırım konuşurum diyor. Siyasal islamcıların aklına tabii ki direkt SEKS geliyor.
Eğiticem ben sizi andım var.
 
Abluka altına uzaktan süz yavaş yavaş onun arkadaşlarını bul oradan onun arkadaşlarının ortamına girersen doğal olarak arkadaş alanına gireceksin.
 

Geri
Yukarı