Gördüğünüz en kötü oyun nedir?

'Kötü oyun' ile 'sevmediğim oyunlar'ı karıştırmış çoğu kişi :D RDR2 nasıl kötü olabiliyor ya?

Mafia 1 icin hadi mekanikleri kotu de saygi duyarim (2001 icin) fakat gercek bir oyuncu Mafia 1 gibi bir oyunun hikayesine “iyi mi, hayır” der aklım almıyor GTA 5 kafasıyla falan mı oynadınız öyleyse alt+F4 ve delete yapabilirsiniz o oyun size gore degil.

Mafia 1 gibi bir oyunun hikayesine “iyi mi, hayır” der aklım almıyor.
Hikayesi benim için iyi değil. Mafia 2'nin hikayesi benim için daha iyi mesela.
GTA 5 kafasıyla falan mı oynadınız.
Bölüm tasarımı rezalet tekrar söylüyorum. Oyunu uzatmak için saçma sapan yerlere düşman eklemişler. Daha pompalının animasyonu bile bitmeden seni vuruyor.

GTA 5'i hiç sevmem. Hikaye konusunda bence serinin en geri kalmış oyunu. Görevleri sıkıcı karakterler sıkıcı atmosfer sıkıcı hikâye sıkıcı. Oynayamadım ben fazla maalesef. GTA serisinde en sevdiğim iki oyun GTA 4 vs GTA SA'dır. Hikayesi ve oynanışlarıyla bugün bile oynanır bence :)

GTA 5'in hikayesi güzeldir bu arada. İlk görevlerde sıkıcı gelebiliyor sonradan oyun aksiyonlu olmaya başlıyor. Tam oynamadan eleştirmeseydiniz keşke. Tabi herkesin zevki kendine.

Bu arada hikaye olarak bence sıra: GTA 4 > GTA 5 > GTA Vice City > GTA San Andreas > GTA 3'tür.

Abi maalesef Erzurum ya. Oyun denilebilirse.
Evet aşırı kötüydü ya. İki kodlama bilen biri yapmış gibi (zaten öyle sanırım) bir oyun. Bir de savunuyorlardı şu oyunu, neymiş tek kişi zorlanarak yapmış, ne yapayım kardeşim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı