Letgo'da gördüğünüz komik ilanlar

1629473327874.png
Fabrika çıkışı buysa iyi fiyatmış.

Bu söylediğiniz şey "neden Atatürk'ün fotoğrafını internetten indirip paylaşıyorsunuz?" demeye benziyor.
Sizin bir üst postunuzdaki arkadaş neden konu sahibi "Letgo'da gördüğünüz komik ilanları paylaşın" konusuna sırf mesaj atmak için görsellerden ilan bulup paylaşmayı eleştirdiğimi güzel ispatladı. :D Tekrar tekrar aynı görselleri görüp duralım o halde.

B450 anakarta gelen teklif (1000 TL koyup pazarlık olur yazdım.):
Eki Görüntüle 1143624
Bir de, bir arkadaş vardı. Aynı ürüne 3 kere yazdı, pazarlık olmayacağını 3 kere söyledim. Açıklamada da yazıyordu. Sonunda daha fazla ısrar ederseniz engelleyeceğim dedim. Küfür edip kendi engelledi. Maymun bozması.
Öğrenci evinden çıkarken eşyaları sattığım sırada benzer şeyleri yaşadım. 100 liraya temiz hiçbir sıkıntısı olmayan çamaşır makinesi satıyordum, 40 lira olmaz mı yazıyordu biri. 120 TL dediğim buzdolabı için de maksimum 50 TL teklif gelmişti. Aynı sırada 20 liraya açılır kapanır kanepe satıyorum, adam gelmiş nakliyeyi de sen karşıla diyor. Daha çok eşya vardı, hepsinde de bunu yaşadım. Sizinkinin aksine ben sövmüştüm onlara. Eşyaları da ev sahibine bıraktım çıktım en sonunda. İyi niyet yaramıyor kimseye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı