Görev çubuğu nasıl saydamlaştırılır?

Spil3xx

Centipat
Yer
Türkiye/Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi. Sadece uygulama önermeyin nasıl yapılacağını da gösterseniz çok iyi olur. Şimdilik masaüstü böyle:
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
TranslucentTB yükle, direkt saydamlaşıyor zaten. Birkaç ayarı var onları da dilersen özelleştirebilirsin.
Onu denedim hocam sıkıntı oluyor başka önereceğin uygulama var mı

En mantıklısı benim gibi görev çubuğunu gizlemek olabilir. İlk zamanlar alışması zor olsa da alıştığında ekstra alan kazandırıyor.
Ben saydamlaştırmak istiyorum saklamak değil amacım saklamak olsaydı konu açmazdım.

Ben saydamlaştırmak istiyorum saklamak değil amacım saklamak olsaydı konu açmazdım.

TranslucentTB olmuyor dediniz. Bu uygulama alternatifi TaskbarX veya TaskbarXI var. Bir deneyebilirsin.

Ektra olarak kaba bir üslupla yazmışınız. Sizin için yardımcı olmasa da ileriki bir vakite konuya bakan kişiler için yardımcı olur diye yazdım. Size göre geri bildirim zaten yapacaktım.

TranslucentTB olmuyor dediniz. Bu uygulama alternatifi TaskbarX veya TaskbarXI var. Bir deneyebilirsin.

Ektra olarak kaba bir üslupla yazmışınız. Sizin için yardımcı olmasa da ileriki bir vakite konuya bakan kişiler için yardımcı olur diye yazdım. Size göre geri bildirim zaten yapacaktım.
Hallettim, üzdüysem kusura bakmayın:
Ekran Görüntüsü .png

Sonradan arka planı da değiştirdim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı