Hangi model ekran kartına sahipsiniz ve de sisteminizi söylerseniz daha kolay bir şekilde yardımcı olabiliriz. Laptop ise modelini toplama ise sahip olduğunuz bileşenleri söyleyin.Ekran kartım var.
Toplama bilgisayar i59400f işlemci ekran kartım AMD RX580 anakart Asus prime h310.Hangi model ekran kartına sahipsiniz ve de sisteminizi söylerseniz daha kolay bir şekilde yardımcı olabiliriz. Laptop ise modelini toplama ise sahip olduğunuz bileşenleri söyleyin.
Klavyenizde ki Windows logosuna basın ve arama çubuğuna "dxdiag" yazın, oradan "Ekran" bölümüne gelip ekran kartınızın göründüğünden emin olun. Ekran kartınızı orada gördükten sonra AMD'nin kendi sitesinden eğer driverlarınız güncel değilse güncelleyin. Otomatik driver kuran programlara bulaşmayın ve de doğru driverı kurduğunuzdan emin olun. Ek olarak Windows sürümünüz 1709'dan yüksek olmalıdır. Ayarlar> Sistem> Hakkında kısmından bakabilirsiniz.Toplama bilgisayar i59400f işlemci ekran kartım AMD RX580 anakart Asus prime h310
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.