Görme engelli birine çarpıp bastonuna zarar verdim

Makaleler
3
Yer
Gaziantep
Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

Okula gitmek için otobüs durağına geldim. Durakta görme engelli birisi vardı ve ben yanlışlıkla onun bastonuna takılıp düştüm. Sonrasında bastonunu geri verdiğimde bastonun yamulmuş olduğunu fark etti ve bana biraz kızdı. O an biraz korktum ve ne yapacağımı bilemedim ve duraktan uzaklaştım.

Sadece yamulmuştu ama yine de kötü hissediyorum. Keşke bastonun ücretini vermeyi teklif etseydim ama artık yapacak bir şey yok.

Sadece yazmak istedim, içimi rahatlatmak istediğimden değil.

Bugün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.

Okula gitmek için otobüs durağına geldim. Durakta görme engelli birisi vardı ve ben yanlışlıkla onun bastonuna takılıp düştüm. Sonrasında bastonunu geri verdiğimde bastonun yamulmuş olduğunu fark etti ve bana biraz kızdı. O an biraz korktum ve ne yapacağımı bilemedim ve duraktan uzaklaştım.

Sadece yamulmuştu ama yine de kötü hissediyorum. Keşke bastonun ücretini vermeyi teklif etseydim ama artık yapacak bir şey yok.

Sadece yazmak istedim, içimi rahatlatmak istediğimden değil.
Tekrar bulmayı deneyebilirsin belki her gün geliyordur durağa. Ama iş işten geçmiş yapacak pek bir şey yok.

Tekrar bulsa ne olacak?

Özür dileyip bastonun parasını verebilir ya da onun gönlünü almak adına ona kahve vs. ısmarlayabilir. Bir insanın gönlünü almak bu kadar basit, tekrar bulsa bu oluyormuş demek ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı