Görmüş olduğunuz en saçma rüya nedir?

Format at knk

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2020
Mesajlar
3.102
Çözümler
17
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk ben anlatıyorum bence bundan daha saçma bir rüya olamaz diye tahmin ediyorum.

Arablar ile gezecek iken tam ben müzik açıyorum 1 metre ileri gidioz sonra bu kadar gezdik yeter deyip herkes evine gidiyor.
Sonra kredi kartı geliyor bende hemen taksit ile işlemci alıyorum sonra kuzenmin dogum günü onun annesi arıyor beni gel diyor hangi bilgisayari alak sonra giriyorum evlerine bakıyorum onlar yok bayağı yüksek bina sonra orada şu tiktoker yağmur var ya onu görüyorum bana diyoki şu benim arabayı şuraya alır mısın diyor bende tamam diom plakası ne diom sonra asa gidip arabasni ariom sonra caminin yanından geçiyorum minara camnin etrfainda dönüyor sonra beni görüyor minare beni pezevenk diye kovlaliyor sonra tam kaçtım sanıyorum arkamı dönüyorum bana jumpscare atıyor sonra uyanıyorum.

Benim gördüm en saçma rüya buydu siz ne gördünüz? Çok merak ediyorum.
 
Bir arkadaşımla dışarıda buluşuyoruz ve yürüyoruz daha sonra arkadaşım yolun ortasında duruyor ve bir anda havalanıp 360 derece dönmeye başlayıp ağzından hamburger fırlatmaya başlıyordu.

Gerçekten inanılmaz saçma bir rüyaydı. Aynı zamanda da komik. 😂🤣
 
Sokakta bir tane kapı tak tak ederek geziyordu. Ben de merdivende oturmuş o zamanlar torbası 1 tl olan cipsleri iğne ile yiyerek kapıyı izliyordum.

Bir tanesinde de NFS:MW'deki Izzy miydi neydi bir kadın vardı ya. Onunla polisten kaçıyorduk sonra babam gelip beni eve götürüyordu.

Son olarak şu var; arkadaşla MC oynuyoruz ama karakterler bizleriz, Nether portalı açıyoruz ama portal Bursa metro istasyonuna çıkıyor. Ama her yer MC böyle Netherimsi. Sonra Nilüfer istasyonunda bir ada gibi yer buluyoruz, bu arada benim arkadaş nerede bilmiyorum ama yanımda babam dedem annem falan var nereden geldilerse, sonra adada bir tane benzinlik var terk edilmiş. Sonra grafikler MC'likten çıkıyor ama hala oyun grafiği gibi. Sonra biz o benzinlikte çikolata falan yiyoruz bir sürü, altın falan alıyoruz. Sonra polisler bizi aramaya başlıyor. Biz de metro istasyonuna gidiyoruz, MC grafiğe döndük, biraz yürüyüp benim ilkokuluma varıyoruz ama bu sefer grafikler gerçek hayat oluyor. Orada da arama yapılıyormuş. Sonra ben bizim aileyi terk edip tekrar Nether portalına atlıyorum ve arkadaşla MC oynamaya devam ediyoruz.
 

Geri
Yukarı