Görseldeki borular nedir?

Nicodoz

Hectopat
Aylardır fiberin gelmesi için uğraşıyorduk bugün Türk Telekom giysili adamlar gelip rögar kapağının yanına bunları bırakıp gittiler 1 saat önce. Bunlar neyin nesi oluyor? Kabloyu bunun içinden mi geçirecekler benim bildiğim fiber sarı oluyor galiba? Bilen birisi cevaplayabilir mi?

Dosya Ekleri

• rn_image_picker_lib_temp_32c689c7-fcdf-4949-8f5c-89ff106c97a8.jpg
    rn_image_picker_lib_temp_32c689c7-fcdf-4949-8f5c-89ff106c97a8.jpg
    194,2 KB · Görüntüleme: 171
Aylardır fiberin gelmesi için uğraşıyorduk bugün Türk Telekom giysili adamlar gelip rögar kapağının yanına bunları bırakıp gittiler 1 saat önce. Bunlar neyin nesi oluyor? Kabloyu bunun içinden mi geçirecekler benim bildiğim fiber sarı oluyor galiba? Bilen birisi cevaplayabilir mi?
Su borusu olabilir mi?

Su borusu bunlar😐

Rögar kapağının yanına bıraktılarsa yakında rögar kapağından sizin binanıza kazı yapıp boruları döşeyecekler o boruların içinden turuncu ana hat fiber kablosu binanızın içine çekilecek.

Rögar kapağının yanına bıraktılarsa yakında rögar kapağından sizin binanıza kazı yapıp boruları döşeyecekler o boruların içinden turuncu ana hat fiber kablosu binanızın içine çekilecek.

Yukarıdaki arkadaşlar su borusu cart curt dedi ama. Bu arada uzaktan baktım yani nebileyim sanki üstlerinde Türk Telekom giysileri vardı gibime geldi keşke gidip sorsaydım

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı