19Mercedes07
Decapat
Daha fazla
Benim de muzdarip olduğum keratosis pilaris (tavuk derisi hastalığı) gibi görünüyor.Baharat şeker çok yiyorum sizce nedir? En kısa bir sürede doktara gözüküceğim. Şimdiden teşekkürler. Sırtımda falan da var az ama.
Bacak kıllarını makine ile alıyorsan olabilir bende öyle olmuştu. Ayrıca kilo alsan iyi olur. Benim kolum senin bacağın kadar.
Benim de muzdarip olduğum keratosis pilaris (tavuk derisi hastalığı) gibi görünüyor.
Evet.Su çiçeği geçirmiş miydin?
Kesin bir tedavisi yok o hastalığın. Neredeyse tamamen genetik faktörlere bağlı. Bol su içip cildi nemli tutmak gerektiğini ve genellikle ilerleyen yaşlarda hastalığın ortadan kalktığını vakti zamanında internette okumuştum.Kolum zaten bacak değil.
Nasıl bir tedavisi var.
Evet.
Kesin bir tedavisi yok o hastalığın. Neredeyse tamamen genetik faktörlere bağlı. Bol su içip cildi nemli tutmak gerektiğini ve genellikle ilerleyen yaşlarda hastalığın ortadan kalktığını vakti zamanında internette okumuştum.
17 hocam.Yaşınız Kaç Acaba?
Sorduğun sorunun içinde zaten cevap var gibi. Karnın acıkınca kolaya kaçıp abur cubur yemeyi bırakmalısınBaharat şeker çok yiyorum sizce nedir? En kısa bir sürede doktara gözüküceğim. Şimdiden teşekkürler. Sırtımda falan da var az ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.