Görseldeki fitness programı iyi midir?

Aliwhy07

Centipat
Daha fazla  
2.5 aydır gidiyorum. Normalde programım vardı, bazı hareketleri değiştirdim, böyle yaptım. Sizce nasıl?

IMG_20240114_150032.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2.5 aydır gidiyorum. Normalde programım vardı, bazı hareketleri değiştirdim, böyle yaptım. Sizce nasıl?

Eki Görüntüle 2085084

Çarşamba Full itiş girmek mantıksız. Şahsen ben göğüs+önkol, sırt+arkakol, omuz+trapez, bacak+karın yapıyorum ve aşırı etkili oluyor.

Haftalık antrenman hacmi olayını acilen araştırman lazım. 36 set göğüs 40 set sırt giriyorsun, 20 set üstünün bir faydası yok hatta kas yıkımı yapıyor. 10-15 set ideali. Üçer setten ikişer hareket yapsan yetecek aslında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 2085084

Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Haftalık set hacmi kaslar için 10-20 set arasında olmalı. Sizin ise 50 set civarı bile olabilir. Direkt olarak push pull legs off push pull off şeklinde bir programa geçebilirsiniz. Ama biraz araştırın haftalık set hacmini. Bir antrenmanda bir kas için Max set 8 9 olmalı. Kollar için bu 4 5 diyebilirim.

Çok kötü, bu kadar gerilimi istemez vücut. Haftalık 20 setten sonra vücut onu bir hasar olarak görür, gelişim kaydedemezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı