Fitness programı iyi mi?

U/L evet harika ama bu program eksik. Öncelikle U/L'de 4 set gibi böyle yüksek hacim kullanılmaz.
2. si barbell row hem iyi bir hareket değil hem tek başına sırt için yetersiz kalır ve daha bir sürü şey...
Yani U/L ve FB gibi yüksek sıklık, düşük hacim programlar biraz daha ileri seviye bence. Yeni başlayan birinin bunları programlaması, cepte kalan tekrar sayısını anlayabilmesi, bitkinlik yönetmesi çok zor. O yüzden daha başlangıç seviyesi programlara yönelebilirsin.
Eğer diyorsan illa U/L
Bu adam U/L kullanıyor, işin bilimiyle yakından ilgili biri. Aşağı kaydırırsan Eylül'de falan kendi U/L programını yayınlamıştı parça parça. Cepte kalan tekrar sayısını anlayabiliyorum, setlerim kaliteli olur diyorsan neden olmasın.

Eğer diyorsan illa u/l
Bu adam u/l kullanıyor, işin bilimiyle yakından ilgili biri. Aşağı kaydırırsan Eylül'de falan kendi u/l programını yayınlamıştı parça parça. Cepte kalan tekrar sayısını anlayabiliyorum, setlerim kaliteli olur diyorsan neden olmasın.

Yok hangi tür program olduğu fark etmez. Spor salonuna 7 gün gidebilirim en iyi verim hangisindeyse onu yapacağım.

Yok hangi tür program olduğu fark etmez. Spor salonuna 7 gün gidebilirim en iyi verim hangisindeyse onu yapacağım.
Öncelikle spor salonuna 5 günden fazla gitmek saçmalık. Başlangıç seviyesi için U/L çok zor. Programlaması falan daha zor çünkü 1 günde bir çok bölgeyi çalıştırıyorsun. Daha ilerleyen seviyelerde harika evet ama şuan değil. İtiş Çekiş Bacak Off İtiş Çekiş Off deneyebilirsin.

Öncelikle spor salonuna 5 günden fazla gitmek saçmalık. Başlangıç seviyesi için u/l çok zor. Programlaması falan daha zor çünkü 1 günde birçok bölgeyi çalıştırıyorsun. Daha ilerleyen seviyelerde harika evet ama şu an değil. İtiş çekiş bacak off itiş çekiş off deneyebilirsin.

Öyle program yazmayı bilmiyorum. Aynı izole hareketlerin olduğu bir program nerede bulunur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı