Güç kaynağının olduğu haznenin diğer tarafında yani kasanın önüne doğru olan kısımda olması lazım.
Dark Guardian Mini + FSP500-60AHC alın daha iyi olur bu kasaya göre.Rampage Alpha-X kasanın adı bu şekilde geçiyor.
Micro-ATX kullandığınızı varsayıyorum.Dark Guardian Mini + FSP500-60AHC alın daha iyi olur bu kasaya göre.
Aslında 60AHBC serisi pek iyi sayılmaz. Onun yerine highpower markasının 500W'lık modelleri daha iyi olabilir. Yanlış anlamayın görüşümü sunuyorum sadece.Dark Guardian Mini + FSP500-60AHC alın daha iyi olur bu kasaya göre.
Hocam neden iyi değil? Bende sistem toplarken o PSU'yu seçmeyi düşünüyorum o yüzden dedim.Aslında 60AHBC serisi pek iyi sayılmaz. Onun yerine highpower markasının 500W'lık modelleri daha iyi olabilir. Yanlış anlamayın görüşümü sunuyorum sadece.![]()
Yok yanlış anladınız siz beni. İyi değil demedim. Highpower 500W ona göre daha iyi bir seçenek olabilir dedim. Bakın bu da bu forumda 500W 60AHBC hakkında yapılan süper bir yorum ;Hocam neden iyi değil? Bende sistem toplarken o PSU'yu seçmeyi düşünüyorum o yüzden dedim.
FSP kaliteli marka ama ama attığınız model değil. Markadan çok model karşılaştırın.
Tekrar okuyunca yanlış anladığımı anladım özür dilerim. High Power 85+'mış. Teşekkür ederim.Yok yanlış anladınız siz beni. İyi değil demedim. Highpower 500W ona göre daha iyi bir seçenek olabilir dedim. Bakın bu da bu forumda 500W 60AHBC hakkında yapılan süper bir yorum ;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.